Ulaz za korisnike

Jedini hrvatski hotel koji je stao uz bok najekskluzivnijim svjetskim SPA hotelima!

|
Jedini hrvatski hotel koji je stao uz bok najekskluzivnijim svjetskim SPA hotelima!
 
Jedini hrvatski hotel koji je stao uz bok najekskluzivnijim svjetskim SPA hotelima!
Sjajno priznanje za Falkensteiner Hotel & Spa Iadera: Jedini hrvatski hotel koji je stao uz bok najekskluzivnijim svjetskim SPA hotelima!

Acquapura SPA Falkensteiner Hotela & Spa Iadera 5* ponovno prima vrhunska priznanja. Primljen je u  najeksluzivnije hotelsko udruženje „Leading Spas of the World“ i time postao jedini  „Leading Spa“ hotel u Hrvatskoj.

Zagreb/Zadar, 22. svibnja 2012. - Nakon što je Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u studenome 2011. primljen u najekskluzivnije hotelsko udruženje na svijetu „The Leading Hotels of the World“, sada stiže i novo priznanje. Njegov vlastiti Acquapura SPA postao je dijelom „Leading Spas of the World“, a time i jedini s tim priznanjem na prostoru Sredozemlja između regije Apulija u južnoj Italiji i Grčke.

„Leading Spas“ je osnovan 2002. godine kao jedini međunarodni evaluacijski i akreditacijski program međunarodno aktivnog hotelskog udruženja „The Leading Hotels of the World“ kako bi mogli garantirati filozofiju i standarde kvalitete kojima su težili i u spa područjima luksuznih hotela. Tako svaki od 100 članova u 35 zemalja nudi najbolje tretmane i posebne regionalne tretmane kako bi se gostima omogućio jedinstveni i luksuzni spa doživljaj.

Kao novi član Acquapura SPA Falkensteiner Hotela & Spa Iadera morao je ispuniti 200 kriterija anonimnih ispitivača. Prije primitka u Leading Spas sve se usluge i prostorije ocjenjuju po bodovnom sustavu – od dolaska u spa područje pa sve do tretmana, od atmosfere pa sve do ponašanja i profesionalnosti zaposlenika.

Luksuzni tretmani „čistom vodom“ i dragim i poludragim kamenjem

Otmar Michaeler, rukovodeći član tvrtke FMTG AG, ponosan je „što je nakon primitka u „The Leading Hotels of the World“, sada i dio „Leading Spa“ svijeta. Naš Falkensteiner koncept Acquapura Spa i uslužna orijentacija našeg stručno obrazovanog osoblja nude savršene preduvjete kako bi mogli zasjati i u društvu najboljih SPA na svijetu.“

Acquapura SPA, naziv jedinstvenog wellness koncepta tvrtke Falkensteiner Hotels & Residences, znači „čista voda“. Ovisno o geografskom položaju i regionalnom prirodnom okruženju, tema vode se u različitim Falkensteiner hotelima različito uključuje u wellness koncept.

Georg Unterkircher, generalni direktor Resorta Punta Skala u Hrvatskoj izjavio je: „U žarištu koncepta našeg Hotela & Spa Iadera stoji snaga mora sa svim svojim dragocjenostima te iscjeljujuća moć kristala te dragog i poludragog kamenja. Osim klasičnih Acquapura SPA tretmana, gosti mogu isprobati Iadera Signature Tretmane kreirane ekskluzivno za Hotel & Spa Iaderu. 6.000m2 veliko Acquapura SPA područje prostire se na 2 kata i podijeljeno je u dva dijela – „White Spa“, koji uključuje unutarnje i vanjske bazene od čega je jedan bazen s morskom vodom, prostore za opuštanje, Anne Semonin poklon dućan te prostorije za pedikuru, manikuru i tretmane lica. Drugi dio, nazvan „Black Spa“, obuhvaća nekoliko prostorija za opuštanje s visećim ljuljačkama i vodenim krevetima, Private SPA apartman, sauna područje sa sanarijem, finskom saunom, solnom parnom kupelji, panoramskom zemljanom saunom s pogledom na more, hladnim bazenom, vanjskim whirlpoolom kao i neopisivo dojmljivim turskim hamamom na 700m2. Ovdje naši gosti mogu uroniti u orijentalnu kulturu kupanja uz pročišćavajući piling tijela, blagotvornu masažu tijela sapunicom i posebna orijentalna ispiranja vodom.“ Na svakom koraku Aquapura SPA osjetit ćete poziv na privilegirani spa doživljaj na najvećem internacionalnom nivou.

Falkensteiner Michaeler Tourism Group

Tvrtka Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) jedno je od vodećih turističkih poduzeća u šest europskih zemalja koje se nalazi u privatnom vlasništvu. Pod svojim krovom sjedinjuje područja Hotels&Residences s trenutno 27 hotela četiri i pet zvjezdice i dvije rezidencije, tvrtku FMTG-Development i turističko savjetodavno poduzeće Michaeler & Partner.

http://www.falkensteiner.com

Kontakt osoba:

Elizabeta Penić

PR Manager Abrakadabra

integrirane komunikacije d.o.o.

t: +385 (0)1 4852-769
m: +385 (0)91 14-12-708

elizabeta.penic@abrakadabra.hr
www.abrakadabra.hr

Materijali