Ulaz za korisnike

Jones Lang LaSalle Hotels & Hospitality Group odabran za ekskluzivnog prodavatelja Le Meridien Lav Hotela

|
Jones Lang LaSalle Hotels & Hospitality Group odabran za ekskluzivnog prodavatelja Le Meridien Lav Hotela
 
Jones Lang LaSalle Hotels & Hospitality Group odabran za ekskluzivnog prodavatelja Le Meridien Lav Hotela
London, 14. ožujka 2013 - Hypo Alpe-Adria-Bank International AG kao jedini dioničar u Grand Hotel Lav doo i Grand Marina Lav doo, imenovao je Jones Lang LaSalle Hotels & Hospitality Group kao jedinog i ekskluzivnog agenta za prodaju tvrtki u otvorenom, transparentnom i nediskriminirajućem procesu prodaje. Grand Hotel Lav doo i Grand Marina Lav doo posjeduju Le Meridien Lav Hotel kao i pripadajući susjedni Resort i Marinu (ukupne površine 4,4 ha), te nude jedinstvenu mogućnost ulaganja u jedan od najboljih hrvatskih Hotela i Resorta.

Angus Wade, izvršni potpredsjednik Jones Lang LaSalle Hotels & Hospitality koji upravlja prodajom, izjavio je: "Le Meridien Lav Hotel i Resort nudi jedinstvenu priliku za kupnju međunarodno priznatog brenda, vodećeg hotela i resorta s pet zvjezdica na tržištu. Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju u srpnju ove godine očekuje se i dugoročno poboljšanje stabilnosti zemlje i jačanje turističke industrije, što će dodatno povećati zanimanje za resort. "

Le Meridien Lav Hotel i Resort nalazi se na odličnoj poziciji jadranske obale. Ovaj integrirani luksuzni resort u cijelosti je obnovljen i renoviran 2006. godine i nudi 381 bogato opremljenu sobu, privatnu marinu, prodajne jedinice, casino, noćni klub, tenis terene, spa i bazen, kao i mnoštvo drugih restorana i barova, konferencijskih i drugih sadržaja. Hotelom upravlja Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc pod luksuznim Le Meridien brendom temljem ugovora o upravljanju.

Daniel Pugh, potpredsjednik Jones Lang LaSalle Hotels & Hospitality komentirao je tržište: "Hrvatskim hotelijerskim tržištem dominiraju međunarodni turistički dolasci koji sa svojim turističkim ostvarenjima bilježe snažan porast tržišta u proteklih nekoliko godina. Split je ostvario 8,9% više turističkih dolazaka u 2012. u odnosu na 2011. godinu te se predviđa daljnji rast tržišta za 2013. i dalje".

O Jones Lang LaSalleu

Jones Lang LaSalle (u kotaciji njujorške burze pod oznakom JLL) je tvrtka za pružanje financijskih i savjetodavnih usluga specijalizirana za područje nekretnina. Tvrtka nudi integrirani skup usluga, koje stručni timovi širom svijeta pružaju klijentima koji žele postići dodanu vrijednost od činjenice da su vlasnici, korisnici ili investitori u nekretnine. S globalnim prihodom od više od 2,9 miljardi USD, Jones Lang LaSalle je na usluzi klijentima u 70 zemalja, na više od 1000 lokacija u svijetu, uključivo 200 korporacijskih ureda. Tvrtka je tržišni lider u djelatnosti usluga upravljanja nekretninama i korporativnom upravljanju objektima, sa portfeljem od približno 180 milijuna m2 širom svijeta. LaSalle Investment Management, društvo koje upravlja investicijama, je jedno od najvećih i najraznolikijih društava te vrste na polju nekretnina, s više od 45,3 milijarde dolara vrijednosti imovine kojom upravlja. Za više informacija molimo posjetite naše web stranice: www.joneslanglasalle.com.

Materijali