Ulaz za korisnike

Još tri Holcimova proizvoda dobila znak Hrvatske kvalitete

|
Još tri Holcimova proizvoda dobila znak Hrvatske kvalitete
 
Još tri Holcimova proizvoda dobila znak Hrvatske kvalitete

Nakon što je u veljači prošle godine tvrtka Holcim postala nositelj znaka Hrvatske kvalitete za dvije linije svojih proizvoda – cement i određene proizvode od agregata, 22. veljače 2010. Hrvatska gospodarska komora taj joj je prestižni znak dodijelila za još tri proizvoda.

Ovoga puta savjet za kvalitetu Hrvatske gospodarske komore znak Hrvatske kvalitete dodijelio je sljedećim Holcimovim proizvodima: Holcim Inducal® raznih frakcija – agregat posebno prilagođen primjeni u industriji proizvođača Holcim mineralni agregati d.o.o., Nedešćina Holcim Inducal® raznih frakcija – agregat posebno prilagođen primjeni u industriji poizvođača Holcim mineralni agregati d.o.o. Lepoglava Holcim Agrocal® granule i prah – prirodni izvor kalcija u hranidbi životinja proizvođača Holcim mineralni agregati d.o.o., Lepoglava Znak „Hrvatska kvaliteta“ jamstvo je da je riječ o proizvodima i uslugama koji svojim značajkama (sastav, dizajn, ekološki kriteriji i slično) zadovoljavaju najviše svjetske standarde i kriterije, a HGK ga je počela dodjeljivati 1997. godine. Holcimu on dolazi kao značajno priznanje za dosadašnji način rada te kao motivacija da i u budućnosti nastavi ulagati u vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda. Uvjereni smo da ćemo i u ovim kriznim vremenima našim kupcima i na ovaj način ukazati na brojne prednosti odabira Holcimovih proizvoda.

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 83.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja. * * * * * * * Za komunikacije Holcima Hrvatska, Petra Martić, telefon: 01 655 40 33, mobitel 098 348 342, e-mail: petra.martic@holcim.com (www.holcim.com)

Ključne riječi: Cement. Beton. Agregat.

Materijali

  • Još tri Holcimova proizvoda dobila znak Hrvatske kvalitete