Ulaz za korisnike

Kerstin Horaczek novi razvojni projekt direktor za nove tehnologije i proizvodni odjel

|
Kerstin Horaczek novi razvojni projekt direktor za nove tehnologije i proizvodni odjel
 
Kerstin Horaczek novi razvojni projekt direktor za nove tehnologije i proizvodni odjel
Kerstin je Horaczek je od kolovoza 2012 direktorica razvoja projekta za tehnologiju i proizvodni odjeljenja Messe Frankfurt.

Na tom položaju, ona je odgovorna za utvrđivanje i provedbu novih tehnologija na  sajmovima i događanjima  diljem svijeta i sistematski ih implementirati. Na svojoj novoj poziciji, Kerstin Horaczek izvješćavat će izravno Iris Jeglitza-Moshage, višu potpredsjednicu, Messe Frankfurt Exhibition GmbH

Pozicija Projektleitung Development Technology & Production je nova i spada u podjelu istog imena, koji je odgovoran za sva događanja za izgradnju-usluge tehnologije, investicijskih dobara i sigurnost i sigurnost tehnologije u organizaciji Messe Frankfurt. Restrukturiranje i širenje podjele u smislu osoblja je dio Messe Frankfurt strategije usmjerene na širenje tvrtke tehničkih sajmova u svim relevantnim tržištima. "Messe Frankfurt je već u vrlo dobroj poziciji s tehnologijom i proizvodnja divizije, a mi smatramo da ima značajan potencijal rasta i nacionalno i međunarodno", kaže Wolfgang Marzin, predsjednikom i glavnim izvršnim direktorom (CEO)  Messe Frankfurt.

Kerstin Horaczek je radila za Grupu Messe Frankfurt na raznim položajima od 2001. Diplomirao poslovno upravljanje u sektoru, on ima dugogodišnje iskustvo u području poslovnog razvoja i iznimno je dobro umreženi u međunarodnoj trgovini-sajmu. Prije toga, radila je nekoliko godina oko spajanja i preuzimanja i upravljanje investicijskim odjelom Messe Frankfurt.

Jedan od prvih područja na kojima će biti težište djelovanja  Kerstin Horaczek  je ekologija, recikliranje i energije. S jedne strane, Messe Frankfurt već ima veliko iskustvo u tom području, jer je većine  događaja gledajući   ISH i Lightt@ Building. S druge strane, Messe Frankfurt je već aktivan u tom području. U Kanadi (Kanadski Otpad i recikliranje Expo), Hong Kong (Eco Expo Azija) i Kine (Voda Expo Kina)

www.technology.messefrankfurt.com

Materijali

 • Wolfgang Marzin - President and Chief Executive Officer (CEO)

  Wolfgang Marzin - President and Chief Executive Officer (CEO)

 • Iris Jeglitza-Moshage - Business Unit Technology
Member of the Extended Board of Management of Messe Frankfurt Exhibition GmbH

  Iris Jeglitza-Moshage - Business Unit Technology Member of the Extended Board of Management of ...

 • Kerstin Horaczek - Project Director Development Technology & Production

  Kerstin Horaczek - Project Director Development Technology & Production

 • Kerstin Horaczek new Development Project Director for the
Technology & Production Division

  Kerstin Horaczek new Development Project Director for the Technology & Production Division