Ulaz za korisnike

Konferencija o energetski učinkovitoj obnovi građevina

|
Konferencija o energetski učinkovitoj obnovi građevina
 
Konferencija o energetski učinkovitoj obnovi građevina
20. i 21. ožujka 2015. u Termama Tuhelj održava se velik i značajan događaj iz područja o energetskoj učinkovitosti u zgradarstvu

Svjesni smo kako energetska učinkovitost u zgradarstvu donosi niz značajnih poboljšanja za pojedince, lokalne zajednice, obrte, tvrtke, institucije i društvo u cjelini.

Također smo svjesni kako se pred Hrvatskom, kao članicom EU, nalaze trajne promjene kod obnova postojećih građevina i izgradnja novih građevina u smislu energetske učinkovitosti, ali i mogućnosti apsorpcije Fondova EU.

Što više odgovora damo sada, bolje ćemo biti pripremljeni, kvalitetnije će se provoditi projekti …
Bez suradnje svih relevantnih čimbenika neće biti kvalitetnih rezultata. Oko važnosti energetske učinkovitosti možemo postići nacionalni konsenzus u sljedećih sedam godina, ali i više desetljeća!

Navedene teme bit će obrađene kroz predavanja i prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Ministarstava Republike Hrvatske, raznih organizacija i udruženja, energetske i razvojne agencije, obrazovne i znanstvene institucije, strukovna udruženja, komore, predstavnici jedinica lokalne i regionalne samouprave, gospodarski subjekti, predstavnici medija, stručne udruge i udruge civilnog društva, kao i gosti iz inozemstva.

Očekuje se da će na Konferenciji sudjelovati 150-200 sudionika.

www.huk.hr

Materijali

  • PRIJAVNICA Konferencija za HUK svi.pdf

    PRIJAVNICA Konferencija za HUK svi.pdf

  • 2.Konferencija HUK 2015.pdf

    2.Konferencija HUK 2015.pdf

  • HUK

    HUK