Ulaz za korisnike

LED žarulje u spavaćoj sobi

|
LED žarulje u spavaćoj sobi - Foto: moree.de
 
LED žarulje u spavaćoj sobi - Foto: moree.de
Led žarulje i svjetiljke naročito su pogodne za spavaće sobe, tako možete LED žaruljama perfektno osvijetliti namještaj, bilo direktno ili indirektno

Masivne vrste drveta za namještaj kao bor i bukva pod snopom svjetlosti izgledaju jednostavno lijepo, naročito ako odaberete adekvatne svjetiljke i boju svjetlosti. Ali i elementi namještaja rustikalnog stila dolaze tako perfektno do izražaja- sve ovisi o adekvatnom odabiru rasvjetnog tijela.

U velikom broju spavaćih soba još uvijek se nalaze halogene žarulje odnosno uobičajene standardne žarulje. Pomoću LED rasvjete možete u spavaćoj sobi uštedjeti veliku količinu energije, stvoriti prekrasan ambijent te učiniti nešto pozitivno za naš okoliš. U unutrašnjosti LED –žarulja nema otrovnih supstanci, također možete uzaludno tražiti tragove olova pa tako ovakve žarulje na kraju svog životnog ciklusa nisu nipošto specijalni otpad za razliku od takozvanih štednih žarulja. Period trajanja LED žarulja i drugih kvalitetnih LED proizvoda iznosi nekoliko godino odnosno preko 50.000 sati rasvjete.

Zato ne morate strahovati kod čestih izmjena rasvjetnih tijela – jedanput instalirana funkcioniraju besprijekorno bilo da se odlučite za niskonaponska rješenja, napon od 12 V ili radije od 230 V. Toplina nastaje amo u minimalnim razmjerima što je velika prednost kada se LED nalazi u neposrednoj blizini drveta ili drugih zapaljivih materijala. Važan je i drugi aspekt da većina ljudi, naročito ljeti, želi biti u hladnijim ugodnijim prostorima pa je tako LED rasvjeta idealna za spavaću sobu. Tu se struja gotovo u potpunosti pretvara u svjetlost – i to je upravo ono što očekujemo od rasvjete. Tako se možete u svojoj spavaćoj sobi uvijek osjećati sigurno i stalno se diviti kako Vaš namještaj dolazi do izražaja osvijetljen LED rasvjetom bilo da se radi o rustikalnom namještaju ili krevetu i ormaru od masivnog drveta bora ili bukve.

Materijali