Ulaz za korisnike

Međunarodna konferencija RILEM SMSS - Rovinj - 20. do 22. ožujka 2019. godine

Ova slika trenutno nije pronađena
 
Rovinj - 20. do 22. ožujka 2019. godine

Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ima čast organizacije Međunarodne konferencije na temu održivog razvoja materijala, sustava i građevina i proljetnog godišnjeg sastanka međunarodne organizacije RILEM (Internacionalna organizacija svjetskih znanstvenika i stručnjaka u građevinarstvu sa sjedištem u Parizu). Konferencija će se održati u Rovinju, u hotelu Lone, od 20. do 22. ožujka 2019. godine. Događaj se također organizira u sklopu proslave 100. godišnjice Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 
 
Na konferenciji će biti prisutno više od 450 sudionika iz 50 različitih zemalja. S obzirom da se konferencija odvija pod okriljem renomirane međunarodne organizacije RILEM te da su u samu organizaciju događaja, uz lokalne organizatore s Građevinskog fakulteta, uključeni vodeći svjetski stručnjaci iz specifičnih područja, očekujemo da će ovo biti jedan od najvažnijih znanstvenih i stručnih događaja 2019. godine u području građevinarstva u svijetu. 
 
Teme konferencije su:

- Novi građevinski materijali

- Energetska učinkovitost zgrada

- Trajnost, monitoring i sanacija građevina -

- Izazovi u projektiranju i upravljanju građevinama

- Nove metode karakterizacije materijala i građevina 
 
U okviru konferencije će se također održati Simpozij za doktorande. 
 
Konferencija se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gđe. Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Akademije tehničkih znanosti Hrvatske, Hrvatske agencije za okoliš i prirodu, American Concrete Institute (ACI) i International Association for Bridge and Structural Engineering (IABSE). 
 
Više informacija o konferenciji: http://grad.hr/rilem.smss

Materijali