Ulaz za korisnike

Međunarodni sajam graditeljstva od 18. do 21.09.2019.

|
PROMOARH – međunarodni sajam graditeljstva
 
PROMOARH – međunarodni sajam graditeljstva
PROMOARH – međunarodni sajam graditeljstva je prvi specijalizirani događaj na području Istarske županije, a svoja će vrata otvoriti 18. rujna 2019. godine.

Sajam graditeljstva je značajna manifestacija koja omogućuje svim zainteresiranim subjektima građevinskih djelatnosti da na jednom mjestu predstave svoje inovativne proizvode, usluge i znanje uz snažnije povezivanje sa domaćim i inozemnim partnerima kako bi graditeljstvo postalo sigurnije, efikasnije, isplativije, inovativnije i održivo.

Cilj sajma je omogućiti sudionicima komunikacijsku platformu orijentiranu na uspješniju budućnost graditeljstva, a sve u cilju zadovoljavanja preduvjeta za širenje vlastitih inovativnih, tehnoloških i proizvodnih rješenja koja su sada potrebna za rješavanje globalnih, ekoloških i ekonomskih izazova u građevinskoj industriji.

Vodeći proizvođači u industriji te inovativni pojedinci predstaviti će svoje proizvode i usluge za komercijalnu izgradnju, stambenu izgradnju, unutarnje radove kako za novogradnju tako i za obnovu i modernizaciju. Uz mnoštvo mogućnosti za povezivanjem sa stručnjacima iz građevinske industrije sudionici sajma dobiti će priliku da svoje poslovanje podignu na višu razinu.

Interakcija navedenih aktualnih tema ima za cilj podržati kreiranje sinergije novog doba graditeljstva: doba (re) animacije!

Više o sajmu (.pdf)

https://youtu.be/gfl_fUK3YQM

Materijali