Ulaz za korisnike

Moderne sklopke i utičnice TEM – od sada ih sami možete sastaviti po vlastitoj želji

|
Foto: Moderne sklopke i utičnice
 
Foto: Moderne sklopke i utičnice

Biranje sklopki i utičnica nikad nije bilo zabavnije, jednostavnije i udobnije. Upotrebom konfiguratora MODUL MANAGER, putem Interneta, od sada je moguće, iz vlastitog naslonjača, oblikovati i sastaviti modularne sklopke i utičnice Modul po vlastitom ukusu i želji.

Koristeći Modul manager moguće je birati između triju dizajnerskih linija Line, Soft i PURE, kao i iz široke i bogate palete boja, uzoraka, materijala i oblika, te svoje prekidače i utičnice jednostavno prilagoditi vlastitom životnom stilu, raspoloženju ili ambijentu.

Linija Line nudi čiste, ravne linije koje stvaraju bezvremenski dizajn. Ravno oblikovan tanak profil i ergonomija mekog dodira nude vrhunski, arhitektonski izgled sa svih strana.

Linija Soft karakterizirana je oblicima i nježni prijelazima koji donose mekoću u svaki prostor. Mekanih linija, nadograđena je suptilnim izborom boja i posebnim nanosima koje možete osjetiti dodirom.

Linija PURE odlikuje se potpuno prirodnim materijalima, kao što su metal, drvo i staklo, istaknute jedinstvenim uočljivim i nenametljivim oblikom iz kojega isijava mjerilo visokog standarda.

Kombiniranje elemenata i izmjena vizualnog izgleda

Modul Manager konfiguratorom moguće je jednostavno potražiti i sastaviti dekorativne okvire koji pristaju pokućstvu ili zidovima te ih kombinirati sa sklopkama čija boja tipki odgovara. Ukoliko niste u potpunosti zadovoljni izborom ili izgledom, jednim klikom, u trenu, moguće je izmijeniti cijeli odabrani set i postojeće tipke, sklopke, utičnice, okvire i ostale funkcijske te elemente zamijeniti novima.

Na kraju je moguće spremiti svaki sastavljeni set sklopki i utičnica te ih poslati e-poštom ili spremiti na svoje računalo kao PDF dokument.

Prilika za kreativnost pruža se na svakom koraku

MODUL MANAGER uvijek je pri ruci te ga je moguće koristiti na pametnom telefonu i tabletu. Poigrajte se različitim bojama i uzorcima i sami sastavite modularne sklopke i utičnice MODUL po vlastitoj želji.

Modul manager besplatan je za korištenje i dostupan na adresi modulmanager.tem.si/hr

TEM Čatež je renomirani proizvođač utičnica, prekidača i sklopki s naglašenim stupnjem estetike i kvalitetom proizvoda, kao i 45 godišnjim tradicijom, iskustvom i velikom međunarodnom prisutnošću. Proizvodi su stekli visok stupanj popularnosti među arhitektima i krajnjim korisnicima zbog širokog spektra modula i komponenti (osim standardnih utičnica i prekidača, ugrađeno USB napajanje za pametne telefone, mrežni moduli, antenske i zvučničke elemente, sve za okrugle i četvrtaste ugradbene kutije).

Više informacija na www.tem.hr

Materijali