Ulaz za korisnike

MODULARNI SEPARATORI MASTI SADA U PUNOM ASORTIMANU

|
Kompletno postrojenje za odvajanje masti TECEsepa za ugradnju u zemlju. Slijeva: Separator masti, naprava za uzimanje uzoraka i
 
Kompletno postrojenje za odvajanje masti TECEsepa za ugradnju u zemlju. Slijeva: Separator masti, naprava za uzimanje uzoraka i
Novost na sajmu ISH: TECEsepa

U okviru poslovnog i industrijskog postupanja s hranom, obvezno je pročišćavanje otpadnih voda separatorom masti, a općine dodatno obvezuju obrtnike. Uz TECEsepa, instalateri jednostavno pronalaze vrata za ulaz u ovaj rastući i unosan segment tržišta.

TECE je kompletirao sustav podiznim uređajem TECEsepa H za ugradnju u zemlju. Tako sada iz jedne ruke možete dobiti kompletna postrojenja za odvajanje masti s podiznim uređajima i međusobno optimalno usklađenim komponentama, ili kao samostojeće jedinice unutar objekta, ili za ugradnju u zemlju.

Konfigurator na web stranici (http://tecesepa. tece.de/konfigurator) Vas prilikom konstruiranja vodi kroz različite kataloge pitanja, ovisno o tome postoje li izmjerene vrijednosti o nastajanju otpadnih voda i organizacijski podaci o tijeku rada u kuhinji. Na temelju toga se utvrđuje veličina osnovnog tijela separatora masti, koje postoji u nominalnim veličinama od NS 2 do NS 10. Uz to dolazi i naprava za uzimanje uzoraka te eventualni daljnji pribor. Kada se razina mirujuće vode nalazi iznad razine uspora, postrojenje je gotovo. Ako to nije slučaj, postoji nadopuna u vidu podiznih uređaja TECEsepa H, koji su konstruirani specijalno za kuhinjske otpadne vode i usklađeni sa separatorima masti.

Moduli postrojenja za ugradnju u zemlju isporučuju se s teleskopskim nastavkom za građevinski priključak na površinu ceste. Teleskopski nastavak ima patentiranu čepastu strukturu koja sprječava propadanje za vrijeme ugradnje. Ukoliko kasnije dođe do naprezanja uslijed slijeganja tla, teleskopski se nastavak prilagođava, tako da se naprezanja ne prenose na spremnik. Stabilnost poklopaca okana odgovara razredu opterećenja D400 (E4 prema normi DIN 19901), što odgovara masi od 40 t. TECEsepa nije dostupan u Adria regiji.

www.tece.hr

Materijali