Ulaz za korisnike

Nagrada „REXPO Best New Hotel Award 2017“ pripala hotelu TARČIN FOREST RESORT & SPA MGallery by Sofitel Sarajevo

|
Foto: TARČIN FOREST RESORT & SPA MGallery by Sofitel Sarajevo
 
Foto: TARČIN FOREST RESORT & SPA MGallery by Sofitel Sarajevo
REXPO HTL Day u fokus od prvog izdanja REXPO sajma stavlja investicije u turizmu. Ove godine u programu naglasak je stavljen na potencijale i projekte razvoja luksuznog turizma u Alpe – Adria regiji, u segmentima luksuznih rezidencija, glampinga te najnovijih hotelskih projekata.

Prvu panel diskusiju u sklopu drugog dana održavanja REXPO sajma organizirao je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a tema je bila korištenje obnovljivih izvora energije u turizmu. U diskusiji, u kojoj su sudjelovali predstavnici resornih ministarstava, Fonda, ali i investitora predstavljene su sve mogućnosti financiranja projekata te iskustva na realiziranim projektima koja pokazuju značajne mogućnosti energetskih ušteda.

Simone Micheli, jedno od najpoznatijih imena u području arhitektonskog projektiranja u Europi, sudjelovao je u panelu posvećenom luksuznim nekretninama na Jadranu, a i u svojoj je prezentaciji naglasio važnost ulaganja u luksuzno opremanje smještajnih kapaciteta čime se generira interes klijentele visoke platežne moći.

Veliki interes izazvao je i panel o potencijalima razvoja glampinga na kojem je sudjelovao i  Marc van den Bosch, direktor, Canvas & Tent Ltd. Europe, jednog od najvećih proizvođača luksuznih šatora na svijetu te panel čija je tema bila razvoj hotela u regiji.

REXPO HTL Day završio je dodjelom nagrade „REXPO Best New Hotel Award 2017“.
U jakoj konkurenciji koju su činili finalisti, hotel Excelsior Dubrovnik i hotel Spirito Santo Palazzo Storico iz Rovinja, nagradu je osvojio TARČIN FOREST RESORT & SPA MGallery by Sofitel Sarajevo. Nagradu pobjedniku kao i prizanja finalistima uručio je predsjednik Udruženja hotelijera pri HGK i Predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, Ronald Korotaj.

Dodjelom nagrade zatvoren je sajam REXPO 2017. 

Materijali

 • Dobitnik nagrade hotel TARČIN FOREST RESORT & SPA MGallery by Sofitel Sarajevo

  Dobitnik nagrade hotel TARČIN FOREST RESORT & SPA MGallery by Sofitel Sarajevo

 • Finalisti i pobjednik dodjele nagrade

  Finalisti i pobjednik dodjele nagrade

 • Finalisti i pobjednik REXPO Best New Hotel Award 2017

  Finalisti i pobjednik REXPO Best New Hotel Award 2017

 • Josh Littman, Hard Rock Hotels.

  Josh Littman, Hard Rock Hotels.

 • Uručenje nagrade

  Uručenje nagrade

 • Panel

  Panel