Ulaz za korisnike

Novi materijal za podove terasa

|
Novi materijal za podove terasa
 
Novi materijal za podove terasa
Novi materijal za podove terasa: 100% nije drvo, 100% nije WPC, 100% zadovoljni investitori Potraga za najboljim materijalom za oblikovanje vanjskih površina završena je. Uz pomoć Resysta® Flooring, inovacije minhenskog poduzeća Boulevard Möbel GmbH uspjela je jedina prava alternativa za prirodno drvo i sve WPC proizvode.

„Resysta je ekstremno otporna i raspolaže izvanrednom ekološkom bilancom“, kaže profesor dr. Stetter, diplomirani kemičar.

Poduzeće je proizvodom Resysta ®Flooring ponudilo podnu oblogu koja je zamijenila sve poznate iz te kategorije proizvoda. Nove podne obloge ne sadrže niti jedno jedino vlakno drveta, a opet izgledaju identično kao drvo. Formula uspjeha glasi: 60 % ljuske riže, 22 % kamena sol i 18 % mineralno ulje.

Svuda gdje se traže protuklizne površine s optikom drveta koje odbijaju vodu koristi se Resysta®. Za razliku od WPC materijala daske za terase Resysta® osjećaju se jednako kao drvo; Resysta ® predstavlja ugodnu podlogu za udobno življenje. Resysta® podne daske ne mijenjaju svoj oblik uslijed vlage. Proizvođač daje garanciju od 15 godina da daske neće bubriti, pucati, dijeliti se ili trunuti. Osnovni razlog zato je što su 100% bez drveta. Zato i u obradi i u primjeni nadilaze uobičajene materijale od spregnutog drveta (WPC-proizvode). U daljnjoj obradi ovog materijala čija se struktura temelji na formi saća nema razlike u odnosu na drvo. Brušenje, rezanje, bušenje i vijčanje kao i ličenje, lakiranje i lijepljenje nisu uopće problem.

Video za korisnike na stranici www.resysta.de sve će Vam razjasniti.

Individualno oblikovanje boja

Zaštitna lazura specijalno usklađena za Resysta®površine štiti pod od prodora prljavštine iz okoliša. Bilo moderne ili klasične – ekološke lazure u različitim nijansama omogućuju individualno oblikovanje površina. Burma tikovina je materijal oplemenjen toplim tonovima tikovina. Aged tikovina posjeduje srebreno svjetlucavu patinu. S Java optikom tikovine podne daske dobivaju ugodan konjak ton i Siam tikovina daje ekstravagantan, topli tamno smeđi ton.

Prekretni profil: jedan materijal, dvije strane

Resysta®podne daske posjeduju prekretni profil s jednom rebrastom i jednom glatkom stranom.Daska se može polagati na obje strane. Primjena glatke strane omogućuje polaganje bez prijelaza između unutarnjeg i vanjskog područja. Na taj način otvaraju se potpuno nove arhitektonske mogućnosti. Bez obzira za koju stranu ili lazuru se odlučite -Resysta®Flooring nudi odgovarajuću podlogu u optici drveta s velikim stupnjem protukliznosti za svaki ukus. I bez obzira na sklonosti svi će se veseliti lakom i jednostavnom održavanju.

Certificirana protukliznost

Protukliznost podnih daski iz programa Resysta® certificirana je od strane udruge SäureFliesner e.V., Instututa za zidne i podne obloge iz Burgwedela. Ako se materijal tretira Resysta-lazurama postiže klasu „C“ u odredbi o protukliznim svojstvima podnih obloga u vodom opterećenom području prema normi DIN 51097. To vrijedi za obje vrste površinskih struktura podnih daski koje se mogu polagati s obje strane.

www.resysta.de

Materijali