Ulaz za korisnike

Otvoren novi centar JAX na Kukuljanovu

|
Otvoren novi centar JAX na Kukuljanovu
 
Otvoren novi centar JAX na Kukuljanovu
Rijeka, 20.9.2012., Kukuljanovo - Po prvi puta u Hrvatskoj, svi najnoviji, moderni materijali i tehnike za gradnju mogu se vidjeti i isprobati na jednom mjestu – u novom izložbeno-prodajnom centru JAX koji je danas svečano otvoren na Kukuljanovu. Otvorenje za građane je u 17 sati. Ukupna vrijednost investicije iznosi 10,5 milijuna kuna, a u centru su zaposlena 33 djelatnika, odnosno prodajna savjetnika.

Sve što su naučili u 20 godina poslovanja, uprava i djelatnici tvrtke Jadran-impex pretočili su u novi koncept prodaje, kojeg predstavljaju u novom izložbeno-prodajnom salonu JAX na Kukuljanovu, prvom takvom u Hrvatskoj. U JAX centru izloženo je sve potrebno za gradnju objekta, a svi materijali i oprema se može isprobati, opipati i naučiti kako se ugrađuje.

Izlagači u centru JAX su najveće renomirane tvrtke u svojim branšama - njih 25 iz domene građevnih materijala i opreme, 8 iz drvnog programa te njih dvadesetak iz keramike i sanitarija. Oni su svoje proizvode predstavili na gotovo 2.000 m2 - izložbeno-prodajni prostor građevnog materijala zauzima 690 m2, salon keramike i sanitarija 475 m2, salon vrata i podnih obloga 175 m2, a svi na raspolaganju imaju salu za prezentacije veliku 75 m2. Pored kontinuiranih edukacija za sve zainteresirane kupce građevinskih materijala i opreme, u centru djeluje i arhitetonski ured koji pruža usluge svim zainteresiranima.

Povodom otvorenja centra JAX i dvadesetog rođendana tvrtke, svaki je odjel u centru istaknuo 20 proizvoda na velikom sniženju do kraja mjeseca, a prvih 250 kupaca na poklon će dobiti 4 vreće, tj. 100 kg cementa!

„Ono što nas, prije svega, razlikuje od konkurencije jest velik broj dobro i kontinuirano educiranih prodajnih savjetnika. Neprocjenjivo je naše dvadesetogodišnje iskustvo u primjeni modernih materijala za građenje. Suvremena gradnja, naime, podrazumjeva primjenu velikog broja novih tehnologija i materijala u kojima se kupcima teško samima snaći i zato su tu naši prodajni savjetnici koji kupcima pomažu u izbjegavanju svih rizika gradnje.“ -

izjavio je Filip Omelić, član Uprave Jadran-impexa.

Novi pomak u poslovanju i odmak od konkurencije u godini kada slave dvadesetu godišnjicu poslovanja, Jadran-impex je dodatno naglasio prošlotjednim uvođenjem novog brenda JAX pod kojim će ubuduće poslovati svi njihovi prodajni centri.

O Jadran Impexu

Tvrtka Jadran-impex d.o.o. osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Trinajstićima/Kastav, a od samog osnutka pozicionirala se na vodeće mjesto u prodaji građevinskih materijala, alata i opreme za graditeljstvo. Tvrtka je od prvog dana u privatnom vlasništvu trojice osnivača, kontinuirano se razvija i raste, a danas zapošljava 92 stručna djelatnika i posluje kroz prodajne centre na pet lokacija: Trinajstići, Kukuljanovo, Crikvenica, Novi Vinodolski i Rab. Tvrtka je naširoko poznata kao iznimno solidan i stručan partner u gradnji najmodernijih objekata u kojima se primjenjuju tehnološki napredna i energetski učinkovita tehnička rješenja i materijali.

Materijali