Ulaz za korisnike

Paket zastori

|
Paket zastori
 
Paket zastori
Paket zastori zbog svoje funkcionalnosti i modernog dizajna su već odavno pronašli svoja mjesta u javnim i poslovnim objektima i ne spadaju više u novitete. Mogu se montirati zidno i stropno i vrlo su jednostavni za održavanje.
Diskretno naglašavaju ljepotu prostora, a zbog vrlo uskog mehanizma i ravnih ploha odlično su rješenje za interijere manjih kvadratura.

Paket mehanizam se sastoji od aluminijskih vodilica i uzica ušivenih na platna, a podizanje i spuštanje na željenu visinu vrlo jednostavno mu omogućuje kotač s lančićem. Razlikuju se paketi potpuno ravne plohe i Rimski paket koji ima ušivene vodoravne letvice koje mu omogućju uredno poklapanje. Letvice mogu biti aluminijske ili drvene te su najčešće postavljene u razmaku od cca.40 cm i najbolje pristaju uz prirodne materijale. Rimski paket je savršen odabir za minimalistički uređene interijere.

Postoje i jednostavniji paketi koji se montiraju na sami okvir prozora i primjereni su za manje otvore, npr. u kupaonicama, i sl. U takvim slučajevima koristimo tkanine koje su otporne na vlagu (PA, Pes, itd.).

www.dizajncafe.com

Materijali