Ulaz za korisnike

Petrokov i ove godine predstavlja novitete

|
Foto: Pragma
 
Foto: Pragma
Predstavljanje novih proizvoda te besplatni stručni savjeti i ove će se godine održati u sklopu četvrtog po redu Sajma noviteta

Četvrtu godinu zaredom, od 17. do 18. svibnja u Mrkšinoj ulici 52d u Sv. Klari, tvrtka Petrokov organizira Sajam noviteta.

Sajam noviteta svake godine privlači sve veći broj posjetitelja, a ove godine i rekordan broj izlagača. Čak 26 izlagača predstavit će široku ponudu inovativnih proizvoda. Naglasak na ovogodišnjem Sajmu bit će predstavljanje premium sanitarne keramike Scarebo, Bergen klime s wi-fi upravljačem, dizajnerskih radijatora Irsap te najnovijih trendova u obnovljivim izvorima energije.

Posjetitelji će, osim vrhunske ponude iz linija najnovijih proizvoda, moći dobiti i besplatne stručne savjete o uređenju doma za koje će na sajmu biti dostupni Petrokovi stručnjaci.

Ovogodišnja nagradna igra na Sajmu uključivat će zabavno natjecanje vodoinstalatera koje će se održati na osam različitih poligona i sadržavat će različite problemske zadatke koje natjecatelji moraju rješavati uz pjevanje na karaokama. Za najuspješnijeg, Petrokov je osigurao dvodnevno korištenje automobila Jaguar XF, a za ostale pregršt utješnih nagrada.

Tvrtka Petrokov druga je na tržištu u svojoj branši u Hrvatskoj, a individualnim pristupom kupcima, pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima prerasla je u tvrtku koja zapošljava 148 djelatnika te se ubraja u 250 najuspješnijih u Hrvatskoj. Već 27 godina svojim kupcima pruža najbolju opremu za centralno grijanje i vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača.

Materijali