Ulaz za korisnike

Pomoć Centru za slijepe i slabovidne "Vinko Bek"

|
Foto: Sika
 
Foto: Sika
Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek", Zagreb, ustanova je za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih. Osnovan je davne 1895. i u to doba bio je jedina ustanova tog tipa u ovom dijelu Europe.

Danas je Centar ustanova socijalne skrbi u kojoj se osobe oštećena vida rehabilitiraju i školuju po specifičnim programima, u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta. Sredinom 2017. godine od strane Centra zaprimili smo zamolbu za donacijom i vrlo rado se odazvali.

Centar planira obnoviti prostor koji koristi u sportske svrhe, a prvi na redu su tuševi u svlačionicama. Sika Croatia poklonila je potrebnu količinu ljepila, masa za fugiranje i brtvila za obnovu 60tak kvadrata prostorije za tuširanje, a naš dugogodišnji partner Enmon također se odlučio uključiti u akciju te osigurati potrebne keramičke pločice.

Primopredaja Sika materijala održana je 18.12., a svečano otvorenje obnovljenih svlačionica bilo je u veljači ove godine. Sretni smo što smo mogli biti dio ove lijepe priče, vjerujemo da su korisnici zadovoljni novim prostorom, a zasigurno ćemo surađivati i u budućnosti.

https://hrv.sika.com/

Materijali

  • Foto: Sika

    Foto: Sika