Ulaz za korisnike

Poštanski sandučići na ogradi

|
Poštanski sandučići na ogradi
 
Poštanski sandučići na ogradi
Tržište nudi čitav niz modela i varijanti na ogradama, skoro svaka ograda ima odgovarajući poštanski sandučić. Ukoliko ste planirali veliki vrt pred kućom te ulaz u kuću koji se nalazi dalje od ceste mislite i na Vašeg poštara.

Upravo tu možete montirati poštanski sandučić. U specijaliziranim trgovinama možete naći ukrasne poštanske sandučiće u svim varijantama koji odgovaraju drvenim ogradama, ogradama od plastike, betonskim i metalnim ogradama, ogradama od kovanog željeza te ogradama od pletene žice i rešetkastih profila.

Proizvođači sve više otkrivaju želje kupaca za individualnim rješenjima ukrasnih poštanskih sandučića. Za specijalne ručno rađene ograde možete kupiti odgovarajuće specijalne sandučiće. Naročito kod ograda od kovanog željeza koje po svom načinu izvedbe predstavljaju dašak starih epoha specijalan poštanski sandučić je obveza.

Moderna varijanta narušavala bi ukupnu sliku te djelovala kao strano tijelo. Elegantna dizajnerska rješenja i kombinacije s pretincima za novine također su jako tražena. Isto vrijedi za jednostavne željezne ograde. Poštanski sandučić od plastike bio bi ovdje pogrešno rješenje. Onaj tko se bavi ovom problematikom ostao bi zatečen mnoštvom izvedbi i modela koje tržište nudi. Očigledno je poštanski sandučić gotovo jednako važan kao kućni broj ili vanjska rasvjeta.

Kada pogledate cijene široka je paleta cijena. Naročito stariji poštanski sandučići za ograde, s daškom nostalgije dosežu visoke cijene. Modeli s integriranim telefonskim sustavom i interfonom traže također značajan iznos novaca. Uz to dolaze i troškovi instalacije električnih kabela Iz ovoga je vidljivo da poštanski sandučić za ogradu vrta ispred kuće predstavlja značajnu stavku prilikom kalkuliranja troškova.

Materijali