Ulaz za korisnike

Površine bliske prirodi realno opipljive

|
Površine bliske prirodi realno opipljive
 
Površine bliske prirodi realno opipljive
Poduzeće Kaindl učinilo je površine bliske prirodi doslovce salonskim primjercima. Kaindl ONE Design News proširile su uspješnu kolekciju za dvanaest novih površina i dekora.

Prema leitmotivu “prirodno za vječnost“ drveni podovi i klasični dekori impresioniraju već na prvi pogled svojim dojmom apsolutno identičnim prirodi. Drugi pogled ukazuje na čitav niz prednosti, koji u jednakoj mjeri impresioniraju i stručni svijet i konzumente: Kaindl ONE prezentira ne samo ekstremnu robusnost, dugovječnost i lakoću održavanja, već u velikoj mjeri i dugovječnost i postojanost vrijednosti. Zahvaljujući Kaindl Loc podovi se polažu jednostavno i bez ljepila.

Inovativnim površinama i dekorima ONE Design News Kaindl ide i korak dalje. Površine Natural Touch otežavaju i stručnjacima prepoznavanje razlike između laminata i podova od pravog drveta.Onako kako pod izgleda, tako se i osjeća; apsolutno prirodno. Osim zbunjujućeg haptičkog efekta skriva i tehniku sinkronizacije za budućnost, koja optičku sliku dekora svakog pojedinačnog poda čini opipljivo realnom.

Dekori s „Natural Touch“

Od novih struktura „Natural Touch hrast“ preko „Natural Touch iščetkan“ i „Natural Touch grubo obrađen“ pa sve do „Natural Touch efekt starog drveta“ i „ fine pore“: površine sobom nose osjet pravog drveta na laminatnim daskama. Novi dekori hrasta i bora postaju na ovaj način posvuda kvazi prirodni doživljaj. Njihovo prirodno zračenje naglašava visoke zahtjeve u pogledu dizajna i kvalitete salzburškog specijalista za ploče i podne obloge. Naročito plemeniti su novi tamni dekori hrasta koji u dnevni boravak sobom donose klasičnu eleganciju i moderni stil.

Raznoliki asortiman Kaindl ONE kolekcije obuhvaća uključujući Design News gotovo 100 dekora podijeljenih u dokazane Kaindl podne daske i klasične dekore koji se na tržištu mogu naći u različitim debljinama i formatima. Za sve nosive ploče koristi se isključivo asortiman drveta iz PEFC certificiranih šuma.

www.kaindl.com

Materijali