Ulaz za korisnike

Poziv za sudjelovanje na natjecanju A' Design Award & Competition

|
Poziv za sudjelovanje na natjecanju A' Design Award & Competition
 
Poziv za sudjelovanje na natjecanju A' Design Award & Competition
A’ Design Award & Competition je vodeće svjetsko internacionalno natjecanje u dizajnu koje se održava svake godine. Nagrade A’ Design organizirane su za širok raspon kreativnih oblasti da bi se izdvojili najbolji dizajneri iz svih zemalja i disciplina. Prijave za natjecanje se ocjenjuju od strane stručnjaka i sudi im se anonimno od strane utjecajnog žirija iskusnih akademika, uglednih članova medija i ustanovljenih profesionalaca. Natjecanje A’ Design Award & Competiton obećava slavu, prestiž, publicitet i internacionalno priznanje svim osvajačima nagrade A’ Design koja se dodjeljuje za proslavu nagradjenog dizajna.

Nagrada A’ Design je priželjkivan i obiman pobednički komplet za nagrađivane dizajne. Nagrada A’ Design uključuje, ali nije ograničena na: certifikat za internacionalnu nadmoć u dizajnu u metalnom okviru, pozivnicu za ekskluzivno gala-veče u Italiji, online i offline izložbu nagrađenih projekata, A2 poster nagrađenih projekata, tvrdo ukoričen godišnjak najboljih projekata, posebni 3d isprintani metalni trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prijevod projekta na 20+ jezika da bi se istinski doprlo do internacionalne publike, ekskluzivni intervju sa pobednikom, pripremu i distribuciju objava za tisak, licencu za korištenje logo-a “A’ Design Award Winner Logo” u komunikaciji, promociju nagrađenih radova u tisućama drugih novina, pojavljivanje u medijima uz pomoć naših tiskovnih partnera, uključivanje u Svjetski Dizajnerski Poredak te pristup daljem reklamiranju i PR potpori.

Natjecanje A’ Design Award & Competition je osnovano da promovira i prepoznaje najbolje dizajnerske radove u svim zemljama i svim kreativnim disciplinama. Prvobitni cilj natjecanja A’ Design Award & Competition je stvoriti svjetsku svijest i razumjevanje dobre prakse i načela u dizajnu promovirajući najbolje dizajne u svim zemljama i svim granama industrije. Krajnji cilj nagrade A’ Design Awards je natjerati dizajnere, kompanije i brendove sirom svijeta da stvore bolje proizvode i projekte korisne za društvo.

Natjecanje A’ Design Award & Competition ima filantropski cilj da unaprijedi društvo pomjerajući u napred granice znanosti, dizajna, kreativnosti i tehnologije i stvarajući poticaj inovatorima da dodju do boljih ideja. Natjecanje A’ Design Competition ima cilj da stvori poticaj koji će upaliti i nagraditi kreativnost, originalne ideje i stvaranje koncepata u svim granama idustrije. Logo “A’ Design Award  Winner”, dodjeljivan nagrađenim dizajnerima, označava originalan, funkcionalan i efikasan dizajn koji pomaže svijetu da postane bolje mesto.

Svake godine, projekti koji se fokusiraju na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost, nagrađivani su nagradom A’ Design. Prijave se prihvaćaju godišnje do 28. veljače, a rezultati se objavljuju svake godine 15. travnja. Dizajneri širom svijeta se pozivaju da sudjeluju u takmičenju, prijavom svog najboljeg rada, projekta i proizvoda. Prijave se prihvaćaju samo ako su dizajnirane u posljednjih 10 godina.

Saznaj više o nagradama A' Design

Pogledaj prezentaciju A' Design Award: http://www.designaward.com
Prezentacija o suštini priznanja A' Design: http://www.whatisadesignaward.com
Razgledaj nagrađene dizajne: http://www.awardeddesigns.com
Pristupite garnituri specijalno namijenjenoj za predstavnike tiska o nagrađenim radovima i projektima: http://www.press-kit.org
Pročitajte intervjue s dizajnerima dobitnicima nagrade: http://www.design-interviews.com
Prijavite vaše radove za natjecanje A' Design: http://www.adesignaward.com/registration.php
Otkrijte Svjetski Dizajnerski Poredak: http://www.worlddesignrankings.com

Preuzmite Logo A' Design Awards & Fotografije Urednika: https://www.adesignaward.com/downloads.html
• Preuzmite Poziv za sudjelovanje u PDF formatu: Call for Entries - A 'Design Award
• Preuzmite Poziv za sudjelovanje u DOCX formatu: Call for Entries - A 'Design Award

Materijali

 • award-trophy-red

  award-trophy-red

 • designer-of-the-year-trophy

  designer-of-the-year-trophy

 • design-exhibition-2011

  design-exhibition-2011

 • design-exhibition-awarded-works

  design-exhibition-awarded-works

 • design-exhibition-support

  design-exhibition-support

 • design-exhibition-visitors

  design-exhibition-visitors

 • design-exhibition-focus

  design-exhibition-focus

 • design-exhibition-image

  design-exhibition-image

 • global-design-award

  global-design-award

 • golden-laurel-wreath

  golden-laurel-wreath

 • Gold-Trophy-in-Box

  Gold-Trophy-in-Box

 • trophy-vetrina

  trophy-vetrina