Ulaz za korisnike

PREGLED SAJMOVA U 2017.

|
PREGLED SAJMOVA U 2017.
 
PREGLED SAJMOVA U 2017.
Messe München

- BAU 2017
Svjetski vodeći stručni sajam za arhitekturu, građevinske materijale i sustave

Svi koji su uključeni na međunarodnoj razini u planiranje, projektiranje i izgradnju dolaze na sajam BAU. Ovdje ćete susresti arhitekte, projektante, investitore, trgovce građevinskim materijalima itd.  Buduće orijentirani proizvođači dolaze na sajam BAU zajedno sa zainteresiranim profesionalcima. Njihov primarni interes je najnovija tehnologija, materijali i sustavi koji se mogu iskoristiti u praksi. Na sajmu posjetitelji mogu doživjeti budućnost gradnje iz prve ruke.
BAU također nudi popratni program o važnim temama koji omogućuje posjetiteljima da steknu uvid u fokus ove industrije. To uključuje primjenu materijala u stvarnoj uporabi, kao i njihovoj mogućoj primjeni. Veliki raspon izložbenih proizvoda i usluga biti će zaokružen atraktivnim i opsežnim popratnim programima sa vodećim inženjerima i arhitektima iz cijelog svijeta.
16.– 21. siječnja  2017.

- opti 2017 (GHM)
Međunarodni sajam optike & dizajna
Sajam opti održava se početkom svake godine na sajmištu Messe München-a. Kao
međunarodni sajam za optiku i dizajn predstavlja čitav spektar proizvoda i usluga iz ove industrije. To čini ovaj događaj platformu za premijere proizvoda od strane međunarodnih tržišnih lidera, ali i start-up tvrtki.
28. – 30. siječnja 2017.

- ISPO MUNICH 2017
Vodeći međunarodni sajam sportske industrije
Pod ISPO brandom Messe München nudi priredbe i usluge tijekom cijele godine globalnog poslovanja u sportskoj industriji. Cilj je pružiti klijentima sveobuhvatnu dodanu vrijednost promovirajući tržišno pozicioniranje. Do sada, usluge uključuju: ISPO ACADEMY, ISPO COMMUNITY, ISPO OPEN INNOVATION, ISPO AWARD, ISPO BRANDNEW, ISPO TEXTRENDS, ISPO CARD, ISPO JOBS i ISPO NEWS. Kao globalno uspješna sportska platforma i multi-segmentni stručni sajmovi ISPO MUNICH i ISPO BEIJING nude opsežan pregled tržišta.
05. – 08. veljače  2017.

- INHORGENTA MUNICH 2017
INDIVIDUAL. INSPIRING. INNOVATIVE.
Međunarodni sajam nakita, satova, dizajna, dragog kamenja i tehnologije.
18. – 21. veljače 2017.


- f.re.e 2017
Međunarodni sajam odmora i putovanja
f.re.e  je jedan od najpopularnijih potrošačkih sajmova u južnoj Njemačkoj. Sajam predstavlja sve što je vezano za putovanje i odmor u svim svojim različitostima i poziva posjetitelje da iz prve ruke iskuse brojne avanture iz cijelog svijeta.
22. – 26. veljače 2017.

- Garten Müchen (GHM)
Sajam za uređenje vrta i vrtne kulture
Na sajmu Garten München, proljeće se predstavlja u svom sjaju s cvjetovima u punom cvatu. Vidjet ćete posebne cvjetne kreacije u kojima možete uživati, a koje možete kupiti i ponijeti kući.
08. – 14. ožujka 2017.

- Internationale Handwerksmesse (GHM)
Međunarodni sajam obrtništva
Vodeći sajam obrtništva sa ključnim temama: obrt & dizajn, uređenje interijera i montaža, izgradnja i modernizacija, oprema i tehnologija, završna obrada eksterijera i razvoj, kao i tehnologija za uređenje vrta, ručni rad, uređenje i muzički instrumenti, pružatelji usluga. Umjetnost i obrt & dizajn; namještaj & uređenje interijera; kuhinje & kultura; energetika, tehnologija & inovacije; dom & vrt.
8. – 14. ožujka 2017.

- air cargo europe 2017
8. izložba i konferencija
Air Cargo Europe, izložba i konferencija za međunarodni teretni zračni promet, održava se po osmi put u 2017.godini. Air Cargo Europe sastavni dio sajma transport logistic.
09. – 12. svibnja 2017.

- transport logistic 2017
Vodeći stručni sajam logistike, mobilnosti, IT-a i upravljanja lancem opskrbe
Najvažnija platforma za industriju logistike i transporta.
transport logistic drži svoja obećanja: vodeći sajam za logistiku, telematiku i transport okuplja stručnjake ove industrije i donosioce odluka u investicijama iz cijelog svijeta. Ovaj sajam je sveobuhvatna platforma gdje su najvažnija pitanja ove industrije već danas u fokusu i gdje inovacija potencijalno dobiva na važnosti.
Rast broja izlagača i izlagačkog prostora na prošlom sajmu transport logistic 2015, kao i odlične povratne informacije od izlagača i posjetitelja naglašavaju da je ovaj sajam visoko kvalitetan i globalno prepoznat.
09. – 12. svibnja 2017.

- LASER World of PHOTONICS 2017
23. međunarodni stručni sajam i kongres za fotoničke komponente, sustave i aplikacije
LASER World of PHOTONICS je stručni sajam za inovativnu tehnologiju koja se usredotočuje na cijeli niz postojećih primjena. Budući da se bavi sa ključnom crossover tehnologijom, LASER također nudi rješenja za važne industrijske sektore kao što su: obrada materijala, mjerenje, ispitivanje i nadzor, optički prijenos podataka i laser u medicini. Ovaj sajam je poseban zbog svoje jedinstvene kombinacije korisnika, proizvođača i dobavljača.
26. – 29. lipnja 2017.

- drinktec 2017
Svjetski vodeći sajam tehnologije za proizvodnju pića i tekućih prehrambenih proizvoda
drinktec je "Svjetski vodeći sajam za proizvodnju pića i tekućih prehrambenih proizvoda". To je najvažniji sajam ovog sektora. Proizvođači i dobavljači iz cijelog svijeta – Velike globalne kompanije i manji proizvođači – susreću ovdje tvrtke svih veličina, proizvođače, trgovce pića i tekućih prehrambenih proizvoda. Sajam drinktec slovi kao broj jedan platforma za lansiranje novih proizvoda na svjetsko tržište. Na ovom sajmu proizvođači prezentiraju najnoviju tehnologiju za obradu, punjenje, pakiranje i marketing svih vrsta pića i tekućih prehrambenih proizvoda – sirovine i logistička rješenja također. Tematika marketinga i dizajna u pakiranju zaokružuju portfolio sajma..
drinktec 2013, koji je održan na sajmištu  Messe München-a, 16. do 20. rujna 2013., privukao je više od 1,400 izlagača iz 76 zemalja i oko 67,000 posjetitelja iz 183 zemlje.
11. – 15. rujna 2017.

- oils+fats 2017
Međunarodni stručni sajam za tehnologiju i inovacije u industriji biljnih i životinjskih ulja i masti
oils+fats se održava od 12. do 14. rujna 2017. na sajmištu  Messe München-a. oils+fats je jedini stručni sajam u Europi za poslovanje, tehnologiju i inovacije. Sajam oils+fats prikazuje najnovije trendove i informira vas o tehnološkim dostignućima. To čini oils+fats kao najvažnije okupljanje stručnjaka iz industrije ulja i masti.
12. – 14. rujna 2017.

- EXPO REAL 2017
20. međunarodni stručni sajam za nekretnine i investicije
EXPO REAL, 20. međunarodni stručni sajam za nekretnine i investicije, održava se na sajmištu Messe München-a u listopadu 2017.godine. EXPO REAL nudi cijeli spektar za sektor nekretnina,  platformu za međunarodni networking za ključna tržišta Europe, od Rusije, Bliskog istoka i SAD-a. Bogat konferencijski program od preko 400 govornika, daje sudionicima vrijedan uvid u najnovije trendove i inovacije na tržištu nekretnina, investicija i financija.
04. – 06. listopada 2017.

- maintain 2017
Vodeći sajam i konferencija za industrijsko održavanje
Sajam maintain je središnje okupljanje industrije za korisnike i donosioce odluka u održavanju vezano za proizvodni ciklus. Naš novi modularni koncept sastoji se od sajma, konferencije i popratnog programa.
To omogućava donosiocima odluka i stručnjacima za prikupljanje informacija da budu još više ciljani i orijentiani prema potrebama sudionika.
Ovdje možete doživjeti cijeli raspon, tj. vizije i inovacije, proizvode i rješenja, stručne prezentacije i praktične demostracije.
24. – 26. listopada 2017.

- productronica 2017
Svjetski vodeći stručni sajam za razvoj elektronike i proizvodnje
Međunarodni, inovativan, bez konkurencije: sajam productronica je jedini događaj ove tematike koji prikazuje cijeli lanac vrijednosti u proizvodnji elektronike — od tehnologija i komponenti do software-a i usluga.
14. – 17.studenog 2017.

- Heim+Handwerk 2017 (GHM)
Sajam gradnje, opremanja i življenja
Heim+Handwerk je regionalni prodajni sajam koji nudi široku paletu proizvoda za građenje, opremanje i življenje.
29. studenog – 03. prosinca 2017.

- FOOD & LIFE 2017 (GHM)
Mjesto susreta gurmana
FOOD & LIFE nudi visokokvalitetne, ukusne i tradicionalne specijalitete iz cijele Europe.
29. studenog – 03. prosinca 2017.

Sajmovi izvan Njemačke

- IFAT Eurasia 2017 (Istanbul)
Stručni sajam tehnologije za zaštitu okoliša
Dobavljači i uslužne tvrtke u sektoru voda, otpadnih voda, distribucije voda, kanalizacije, odvoz smeća, recikliranja, proizvodnja energije iz otpadnih materijala, energetska učinkovitost.
16. – 18. veljače 2017.

- IE expo 2017 (Shanghai – Kina)
Predstavlja IFAT CHINA + EPTEE + CWS
IE expo – predstavlja IFAT CHINA + EPTEE + CWS – Azijski vodeći stručni sajam za ekološka rješenja: voda, otpad, zrak i tlo. IE expo 2015 je privukao 1.085 izlagača iz 27 zemalja i 40,046 posjetitelja; sajam se prostire na oko 60,000 kvadratnih metara izlagačkog prostora.
4. – 6. svibnja 2017.

- CTT 2017 (IMAG) (Moskva – Rusija)
18. međunarodni sajam građevinske opreme i tehnologije
Od kada je osnovan 2000. godine, sajam CTT je ispunio svoj cilj da bude vodeća izložba u regiji za građevinsku opremu i tehnologiju.
U 2015. sajam je posjetilo gotovo 27,000 posjetitelja iz 30 zemalja koji su vidjeli najnovije trendove iz ove industrije, na izlagačkom prostoru od oko 66,000 m².
30. svibnja – 03. lipnja 2017.

- logitrans 2017 (Istanbul)
Međunarodni stručni sajam za logistiku i transport
logitrans, međunarodni stručni sajam za logistiku i transport održat će se u Expo Center ifm u Istanbulu, Turska, u studenom 2017.godine.
11. logitrans biti će organiziran zajednički od Messe München-a, organizatora vodećeg sajma transport logistic u Münchenu, i EKO Fair-a iz Turske, najvećeg organizatora sajmova na temu logistike u regiji. Sajam nudi široku lepezu proizvoda i usluga u logistici, telematici i transportu. logitrans će biti održan u Turskoj, što ga čini mostom između Europe, Azije i ruskog tržišta.
15. – 17. studenog 2017.
-
                          Zastupstvo sajma München za Hrvatsku:
                          Belimpex d.o.o.
A.Štrbana 18, 10000 Zagreb
tel: 01 36 38 363, 36 48 276
fax: 01 30 17 992
office@belimpex.hr
www.belimpex.hr

Materijali