Ulaz za korisnike

Razvij projektnu ideju/proizvod koja te vodi na Milano Design Week 2018!

Foto: Razvojna Agencija Zagreb
 
Foto: Razvojna Agencija Zagreb
Tradicionalna industrija povezana s kreativcima znači dobitnu tržišnu kombinaciju. Prijavite se i uz našu pomoć pronađite put do svjetskih investitora!

Otvorene su prijave za sudjelovanje na Kreativnom kampu EU projekta Co-Create sufinanciranog iz  Interreg MED programa.

Ovim putem vas pozivamo da prijavite svoje ideje jer Razvojna agencija Zagreb - TPZ najboljim sudionicima omogućava sudjelovanje i prezentiranje pred internacionalnim investitorima na prestižnom svjetskom dizajnerskom događaju Milano Design Week 2018. 

Poziv je namjenjen drvnom i kreativno-kulturnom sektoru. 

Dva najbolja projektna tima nakon Kreativnog kampa sudjelovat će na Milano Design Week 2018. gdje će se imati priliku prezentirati i povezati sa stručnjacima iz branše, investitorima te pobjednicima iz ostalih zemalja

Rok za podnošenje prijava traje do 25. veljače 2018. godine.

Dodatne informacije o projektu Co-Create i njegovim ciljevima pronađite na linku, dok se prijaviti možete putem online obrasca.

Javni poziv i materijale vezane uz Kreativni kamp preuzmite ovdje.

Projekt „Co-Create“ ciljano djeluje na podršci procesa međusektorske suradnje (cross-fertilization) između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrija. Projekt promovira suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnike i predstavnike javnih vlasti. Projekt je sufinanciran kroz Europski fond za regionalni razvoj  te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država:  Italija, Francuska, Portugal, Španjolska, Grčka, Slovenija i Hrvatska. Razvojna agencija Zagreb je partner na projektu.

Materijali