Ulaz za korisnike

Sajam Promhotel

Sajam Promhotel
 
Sajam Promhotel
Promohotel u Poreču, dvorana Žatika od 21.-24.02.2018.

Inicijativa za zaštitom Pazinskog cukerančića pokrenuta je od strane LAG-a „Središnja Istra“ na ideju članice Davorke Šajina.
 
Promohotel će u suradnji s Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića iz Poreča pružiti mogućnost učenicima kuharskog smjera da se pridruže renomiranim chefovima u Gastro zoni te zajedno s njima kroz sve dane trajanja sajma šire svoja znanja i prikupljanju iskustva za daljnji rad  i školovanje.
Osim navedenih renomiranih majstora kuhinje, izlagači prehrambenih proizvoda i ugostiteljske opreme na svojim će štandovima posjetiteljima svakodnevno prezentirati maštovita jela kako bi na najbolji način dočarali svoje proizvode u skladu sa aktualnim europskim trendovima i sve zahtjevnijim tržištem. 
S ciljem povezivanja i pružanja informacija o aktualnim trendovima na području turizma, tijekom sajma Promohotel održat će se niz popratnih događanja, od kojih naglašavamo specijalizirana predavanja, prezentacije, okrugle stolove, panel rasprave i edukacije.
Zajedno s Turističkom zajednicom Grada Poreča organiziramo dva dana potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u obiteljskom smještaju. Biti će govora i o uređenju poslovnih prostora s ciljem podizanja kvalitete, ne samo smještajnih objekata, nego i poslovnih prostora ostalih subjekata koji prodaju svoje proizvode i usluge kako lokalnim stanovnicima, tako i gostima u destinaciji.
Zainteresirane očekuje i predavanje o trendovima u event menadžmentu, te zanimljivosti iz svijeta informatike – naravno, sve prilagođeno turističkoj tematici.
O aktualnoj pitanjima i rješenjima razgovarati će predstavnici nadležnih institucija, a govorit će se i o implementaciji ekoloških rješenja u turizmu, kao i o mnogim drugim zanimljivim temama.
____________________________________________________________
Ulaz na sajam kao i na stručna događanja, slobodan je za sve posjetitelje. 
Promohotel  - mjesto dragocjenih poslovnih susreta.
RADNO VRIJEME SAJMA ZA POSJETITELJE: Srijeda, 21.02.2018. / 12:00 – 19:00 sati Četvrtak, 22.02.2018. / 10:00 – 19:00 sati Petak, 23.02.2018. / 10:00 – 19:00 sati Subota, 24.02.2018. / 10:00-17:00 sati
 
 
Svečano otvorenje sajma Promohotel održati će se u srijedu 21. veljače, u 12:00 sati ispred dvorane Žatika u Poreču. Sajam će otvorenim za sve posjetitelje proglasiti župan Istarske županije gospodin Valter Flego.
 
 
Organizator sajma Promohotel je Tvrtka Studio 053 d.o.o. iz Poreča. 

Materijali