Ulaz za korisnike

Schönox - brend Sika grupe

|
Schönox - brend Sika grupe
 
Schönox - brend Sika grupe
Schönox - brend Sika grupe

Sika u svojem portfelju ima i renomiran njemački brend vrhunskih proizvoda građevinske kemije namijenjenih tretiranju zidnih i podnih obloga.U listopadu 2013. godine Sika grupi pridružio se jedan od vodećih svjetskih brendova građevinskih proizvoda, Schönox.

Ovom komplementarnom akvizicijom, Sika je povećala i upotpunila svoj asortiman za završne radove u interijerima vrlo uspješnim i inovativnim primerima, ljepilima, masama za izravnavanje i posebnim premazima. Tom prilikom je CEO Sika-e, Jan Jenisch izjavio: „Sretni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu novom timu u Sika obitelj. Radi se o akviziciji koja će potvrditi Sika-u kao snažnog igrača na tržištu završnih radova te upotpuniti našu ponudu u segmentima Flooring, Sealing & Bonding i Refurbishment.“ Schönox-ova stručnost i kompetentnost izuzetno se dobro uklapaju u Sika strategije hibridnih podnih sustava, osmišljenih i razvijenih prema individualnim potrebama korisnika diljem svijeta. Nadalje, Sika će novim portfeljem ojačati svoju poziciju na tržištu ljepila i brtvila koje bilježi konstantan rast potražnje zahvaljujući fokusu na energetski učinkovitu gradnju, upotrebi sve većeg broja raznolikih materijala u izgradnji te povećanoj urbanizaciji.

Program Schönox proizvoda u Hrvatskoj obuhvaća: ljepila za podne obloge, podne i zidne mase za izravnavanje, brzo sušeće posebne premaze, mortove za sanaciju... Svi proizvodi osmišljeni su tako da na najbolji mogući način odgovaraju svojoj namjeni i pomognu u primjeni raznih vrsta tehnologija na gradilištima.

Saznajte više na http://www.schonox.com/hr/

 

Materijali