Ulaz za korisnike

SIKA ANCHORFIX® ZA POUZDANE PUTEVE

|
Foto:  pročelnik, g. Vinko Prizmić.
 
Foto: pročelnik, g. Vinko Prizmić.

Ponekad neki proizvodi nađu i pomalo nesvakidašnju upotrebu. tako smo hgss-u donirali sika anchorfix® za obnovu klinova i ankera na planinarskim stazama kako bi bile još sigurnije i pouzdanije.

HGSS, odnosno Hrvatska gorska služba spašavanja je dobrovoljna, stručna i humanitarna udruga čiji je osnovni cilj sprječavanje nesreća, spašavanje i pružanje prve medicinske pomoći na nepristupačnim područjima. Okuplja gorske spašavatelje organizirane u 25 stanica koje pokrivaju cijelo područje Republike Hrvatske.

Iza HGSS-a su više od 60 godina iskustva te više od 6 000 akcija spašavanja. Obuhvaća 800 članova i to alpinista, speleologa, visokogorskih planinara i skijaša, koji su posebnom obukom osposobljeni za pružanje prve medicinske pomoći i obučeni za sve tehnike gorskog spašavanja, uključujući i spašavanja uz pomoć helikoptera te za potrage na nepristupačnim terenima i uz pomoć potražnih pasa.

Osim akcija spašavanja i pružanja pomoći HGSS brine i o planinarskim stazama i putevima, održavajući ih kako bi bili što sigurniji i pouzdaniji. Upravo zbog toga, Sika Croatia donirala je HGSS-u izuzetno snažno ljepilo za kemijska sidrenja, odnosno ankeriranja - Sika AnchorFix®. Sika AnchorFix® pomoći će pri održavanju i popravku planinarskih klinova i sajli, a iako se radi o pomalo nesvakidašnjoj upotrebi ovog proizvoda, vjerujemo kako je došao u najbolje ruke.

U ime HGSS-a, donaciju je preuzeo pročelnik, g. Vinko Prizmić.

Materijali