Ulaz za korisnike

Sika at work Sportski pod u dvorani Bakar - rijeka

|
Ugradnja brtvenog sloja - pulastic® EG
 
Ugradnja brtvenog sloja - pulastic® EG
Pulastic - Sportski pod - Srednja pomorska škola Bakar

Projektni zahtjevi 

Sportaši žele pobjeđivati, baš kao i Sika. to je razlog zašto Sika preko svoje tvrtke kćeri descol razvija i proizvodi sportske podove kojima želi nadmašiti sve druge sportske obloge.

Ime te linije sportskih podova od davne 1965 godine krije se pod brandom pulastic® i od tada se razvija uz pomoć atleta iz cijelog svijeta. pulastic širom svijeta je sinonim za izuzetnu kvalitetu, trajnost, izuzetne perfomanse, smanjivanje sportskih ozljeda i jed- nostavnu ugradnju. do sada je ugrađeno preko 25 milijuna m2  pulastic sportskih podova na preko 50.000 objekata.

Osim kod nas dobro poznatih klasičnih drvenih sportskih podova i prefabriciranih sportskih obloga na bazi pvc-a, gume ili linoleuma na svjetskom tržištu su prisutni i bešavni lijevani poliuretanski podovi postavljeni na podlogu od reciklirane gume.

Osnovna prednost u odnosu na klasične drvene podne obloge, kao i na pvc obloge su mono- litnost površine, vodoneupojnost  i vatrootpornost. i 

Sika rješenje 

Upravo je naš sportski pod tip pulastic® classic 90 prepoznat od strane investitora, projektanta i glavnog izvođača Gp krk za projekt sportske i višenamjenske dvorane Srednje pomorske škole u Bakru i odabran kao odgovarajuća podna obloga. prednosti ovog podnog sustava su monolitnost površine, neupojnost, trajnost, sportski komfor, elastičnost, protukliznost, dobro odbijanje lopte, multifunkcionalnost, otporanost na habanje, postojanost boja, smanjuje se mogućnost ozlijeda, niska emisija (voc), mati- rana površina...

Pulastic® podovi sukladni su europskoj normi za sportske podove en-14904 te posjeduju različite certifikate sportskih federacija npr. za košarku, odbojku, rukomet, badminton i dr. odluka je donesena na osnovu pregledanih već postojećih referentnih podova u Zagrebu.

Pofaci o projektu:

Investitior: primorsko-goranska županija  - Srednja pomorska škola Bakar projektant: Studio remik d.o.o. rijeka

Glavni izvođač: Gp krk d.d., krk, izvođač podova: epoteh d.o.o., Zagreb površina: 650 m2

Ugrađeni proizvodi: Podni sistem pulastic® classic 90:

- pulastic tacly St

- regupol 6015H

- pulastic® eG

- pulastic® Gm 2000

- pulastic® Line paint

- pulastic® Start clean 

Pulastic - Sportski pod - Srednja pomorska škola Bakar

.........................................................

Kontakt

tel +385 1 6594 240

Fax +385 1 6594 241 

www.sika-croatia.hr

 

 

 

 

 

 

 

Materijali

  • Sportski podovi Bakar

    Sportski podovi Bakar

  • Radovi na izradi sportskog poda

    Radovi na izradi sportskog poda

  • Gotovi sportski pod

    Gotovi sportski pod