Ulaz za korisnike

SIKA EMOTIONFLOOR® – MODERNI DIZAJNERSKI PODOVI, KAO IZ BAJKE

|
Foto: Sika 1
 
Foto: Sika 1
Za kreativce, individualce, modno osviještene i one koji uvijek traže više, Sika EmotionFloor® je idealan izbor – ovi trendi dizajnerski podovi dolaze u gotovo beskrajnoj paleti boja i najljepši su ukras svakog doma.

Sika EmotionFloor® sustav temelji se na inovativnom proizvodu SikaDecor®-801 Nature, a sastoji se od cementa, vrlo finih agregata i smole. Usklađen je s trendovima u dizajniranju interijera i u kombinaciji s različitim pigmentima boja, idealan za danas vrlo popularno dekorativno uređenje podova. Može se upotrebljavati i na zidovima, a prikladan je i za unutarnju i vanjsku primjenu. Nanosi se u svega nekoliko radnih koraka, brzo, jednostavno i učinkovito.

Želite li da vaša kuhinja, dnevni boravak ili kupaonica zablistaju u novom i modernom ruhu, Sika EmotionFloor® sustav idealan je izbor. Moguće ga je koristiti i za prekrivanje postojećih keramičkih pločica, a često ga susrećemo u trgovačkim centrima, izložbenim prostorima ili uredima. Vrlo dobro prianja na većinu građevinskog materijala, postojan je na UV zračenje i odlične je obradivosti.

Temelj Sika EmotionFloor ® sustava je SikaDecor®-801 Nature, dvokomponentni proizvod koji se sastoji od tekuće i praškaste komponente, a pigmente boja dodajemo u tekući dio. Ovaj sustav nanosi se u 2-3 sloja, ovisno o tome kakav vizualni efekt želimo postići. Pritom se koristimo gleterom od nehrđajućeg čelika sa zaobljenim rubovima. Pripremljena masa počinje se stvrdnjavati jako brzo, već nakon 30 minuta. Kada se prvi sloj osuši, možemo ga prebrusiti i pripremiti za nanošenje drugog i/ili po potrebi trećeg sloja.

Opcije su bezbrojne, na prvi sloj u jednoj boji moguće je nanijeti drugi sloj u sasvim drugoj boji, a uzorci koji nastaju uvijek su drugačiji i individualni jer u potpunosti ovise o osobi koja ih nanosi. I ono najbolje, dostupno je čak 40 nijansi boja. Uz Sika EmotionFloor® prepustite se maštanju i uživajte u podu iz snova.

KORPORATIVNI PROFIL

Sika je švicarska kompanija specijalizirana za tržište građevinske kemije, lider u razvoju i proizvodnji sustava za lijepljenje, brtvljenje, hidroizolaciju, ojačanja i zaštitu u građevinskom sektoru i automobilskoj industriji. Sika ima podružnice u 99 zemalja diljem svijeta, a proizvodnja se odvija u 190 tvornica. Više od 17 000 zaposlenika u 2016. godini ostvarilo je ukupnu prodaju od 5.75 mlrd CHF.

www.sika-croatia.com

Materijali

  • Foto: Sika 1

    Foto: Sika 1

  • Foto: Sika 2

    Foto: Sika 2

  • Foto: Sika 3

    Foto: Sika 3