Ulaz za korisnike

Sika sustavi podova za javne i industrijske objekte

|
Foto Sika sustav industrijskihi podova
 
Foto Sika sustav industrijskihi podova
Udruženje hrvatskih arhitekata u suradnji s poduzećem Sika Croatia d.o.o. organizira stručno predavanje na temu: Sika sustavi podova za javne i industrijske objekte
Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na stručno predavanje Dejana Šomošija dipl. ing. građ. na temu sustava podova za javne i industrijske objekte, koje će se održati u utorak 27. rujna s početkom u 17:15 u prostoru Udruženja hrvatskih arhitekata, Trg bana Josipa Jelačića 3/1.
 
Sika s 50 godina iskustva u sintetičkim sustavima za podove pruža korisnicima sigurna, ekonomična i trajna rješenja.

Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača u sektoru građevinske industrije, Sika pridaje veliku pažnju rješenjima za podne sisteme i načine ugradnje. Sika osigurava kompletnu ponudu podnih obloga i premaza u skladu sa zadnjim standardima i zahtjevima u građevinskoj industriji.
 
Kroz predavanje obradit će se sljedeća rješenja:
  • Comfortfloor i Emotionfloor rješenja za interijere
  • Pulastic rješenja za sportske terene
  • Multiflex rješenja za parkirališta
  • Multidur rješenja za industrijske podove
  • Decodur rješenja za dekorativni granitni efekt
  • Monoflex rješenja za balkone
  • Purcem rješenja paropropusnih sustava za prehrambenu industriju
  • ESD rješenja za elektroprovodljive podove
  • Cleanroom rješenja sa niskom emisijom
Raspored predavanja:
17:15 – 17:30 registracija polaznika
17:30 – 18:15 primjena rješenja za industrijske objekte
18:15 – 18:30 pauza za osvježenje
18:30 – 19:15 primjena rješenja za javne objekte
19:15 – 19:45 odgovori na pitanja i diskusija
 
Za prijavu na predavanje, molimo Vas pošaljite e-mail s Vašim podacima - ime, prezime i kontakt broj na tajnistvo@uha.hr.
Dejan Šomoši rođen je 1978. u Koprivnici, Koprivničko-Križevačka Županija. Osnovnu i srednju školu završio je u Križevcima. 2007 god. diplomirao je na Građevinskom Fakultetu u Zagrebu, Zavod za Materijale. Od 2007. do2012. radio je kao stručni suradnik u tvrtki Mapei Croatia d.o.o. za liniju graditeljstva. Od 2012 god. zaposlen je u tvrtki Sika Croatia d.o.o. za poziciji Višeg prodajnog savjetnika sa zadatkom izrade rješenja iz linije ˝Refurbishment˝ i ˝Roofing˝.
U svakodnevnim je kontaktima s investitorima, projektantima i izvođačima sa ciljem rješavanja problema i predlaganja materijala u novogradnji i sanacijama. Rješenja obuhvaćaju davanje mišljenja, izrada elaborata, izrada troškovničkih stavi i izrada DWG detalja prema aktualnoj situaciji na gradilištu.

 
Sika Croatia d.o.o. je globalna tvrtka s mrežom podružnica po cijelom svijetu koje djeluju u području specijalnih kemijskih proizvoda za građevinarstvo i industriju. Sika se zalaže za kvalitetu, uslugu, sigurnost i brigu za okoliš. Naši vodeći svjetski proizvodi su dokazana rješenja i stvaraju vrijednost našim kupcima. 

http://hrv.sika.com/

Materijali