Ulaz za korisnike

SikaCeram® svijet

|
slika_1
 
slika_1
Saznajte sve o sustavima za polaganje keramike

Za uspješne i dugovječne završne obloge neophodna je ne samo odgovarajuća kvaliteta ljepila za pločice i mase za fugiranje, već i puni sustav i instalacija sustava koji uključuje pravilnu pripremu površine, hidroizolaciju i radne reške u skladu s potrebama svakog pojedinog projekta. Ta primjena uključuje i unutarnje i vanjsko završno popločavanje te najrazličitije vrste i veličine pločica. Sika nudi posebne sustave za prvo postavljanje keramike, ali i za radove obnavljanja kvalitetnim rješenjima koja će osigurati dugotrajnost završnih obloga.

Zahvaljujući svojoj dugoj povijesti i više od 100 godina iskustva u graditeljstvu i izgradnji, posebice na području hidroizolacija, specijaliziranih mortova i brtvila, Sika pruža cjelovita rješenja za popločavanje u skladu s najspecifičnijim zahtjevima. SikaCeram® sustavi za polaganje pločica omogućavaju postizanje profesionalnih rezultata brzo i ekonomično.

Kako bi bolje upoznali načine i pravila postavljanja pločica, donosimo vam SikaCeram® microsite na kojem možete pronaći sve informacije o Sika sustavima za keramiku velikog formata, porculansku keramiku, kamen, mramor i granit, sustavima za mokra područja, bazene, fasade, nove i stare balkone. Saznajte koji sustav najbolje odgovara vašim potrebama te koji ga proizvodi čine, saznajte kako odabrati odgovarajuću boju mase za fugiranje i izračunajte okvirni utrošak materijala.

SikaCeram microsite pregledajte ovdje:

http://www.sikaceram.com/hr

Materijali

 • slika_1

  slika_1

 • slika_2

  slika_2

 • slika_3

  slika_3

 • slika_4

  slika_4