Ulaz za korisnike

Suvremena hidroizolacija - Sikalastic

|
Suvremena hidroizolacija - Sikalastic - Foto: Sika
 
Suvremena hidroizolacija - Sikalastic - Foto: Sika
Sikalastic® suvremena & Vrhunska rješenja za hidroizolaciju

Sikalastic je ...

Sikalastic® je prepoznatljiv brend na globalnom tržištu građevinske kemije koji objedinjuje razna rješenja i proizvode za hidroizolaciju.

Danas se Sikalastic® proizvodi koriste na svim dijelovima građevinskih konstrukcija, i za najviše zahtjeve. Sikalastic asortimanom proizvoda mogu se riješiti svi problemi s vlagom i vodom na građevinskim objektima, kako u niskogradnji tako i u visokogradnji te na na svim infrastrukturnim projektima.

Ovi proizvodi i rješenja rezultat su dugotrajnih i kontinuiranih istraživanja uz primjenu najmodernijih tehnologija, uz visoke standarde koje smo si postavili kako u pogledu održivosti naših proizvoda tako i u pogledu nuđenja najboljih rješenja za sve naše korisnike.

Sve što trebate je Sikalastic

Sikalastic® serije 1.

Cementni hidroizolacijski materijali koji objedinjuju rješenja za: terase i balkone, kuhinje i kupaonice, spremnike vode i pitke vode, bazena, podrume i ukopane djelove objekata, sve do najviših zahtjeva na infrastukturnim objektima, hidrotehničkim konstrukcijama, branama, mostovima kao i na konstrukcijama izloženim utjecaju morske vode.

Sikalastic® serije 1 uključuje proizvode:

- Sikalastic®-1K

- Sikalastic®-152

- Sikalastic®-156

Sikalastic® serije 2.

Hidroizolacijski premaz vlažnih prostorija, za unutarnju primjenu. Formira vodonepropusnu fleksibilnu membranu otpornu na stvaranje pukotina ispod zavšne obloge kao npr. keramičke pločice ili kamene obloge.

Sikalastic® serije 2 uključuje proizvod:

- Sikalastic®-200W

Sikalastic® serije 4.

Hidroizolacijski premazi modernih PU tehnologija, u boji ili bezbojni, s posipom i mnogobrojnim estetskim mogućnostima kod izvođenja radova. Transparentni, sjajni i čvrsti hidroizolacijski PU premaz za primjenu na postojećim keramičkim pločicama ili kamenu, na staklenim zidovima ili svjetlarnicima, na polikarbonatnim pločama.

Sikalastic® serije 4 uključuje proizvod:

́́-Sikalastic®-490T

Sikalastic® serije 5.

Bazirani na CET Co-Elastičnoj tehnologiji koja kombinira visoke performanse poliuretanske disperzije s dobro poznatim svojstvima akrila. Poboljšana učinkovitost u usporedbi s uobičajenom akrilnom disperzijom.

Sikalastic® serije 5 uključuje proizvod:

́́- Sikalastic®-560

Sikalastic® serije 6.

Jednokomponentni sustavi hidroizolacijskih premaza za ravne krovove i terase. Jedinstvena MTC tehnologija im omogućuje da vežu uz pomoć vlage iz zraka, čime postižu otpornost od ispiranja u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Sikalastic® serije 6 uključuje proizvode:

́́- Sikalastic®-601

́́- Sikalastic®-612

́́- Sikalastic®-614

́́- Sikalastic®-621

Sikalastic® serije 8.

Hidroizolacijski materijali na bazi poliuretana i poliurea-e, primijenjeni strojnim prskanjem, za najviše zahtjeve na infrastrukturnim projektima, kao i na projektima niskogradnje i visokogradnje. Visoko razvijena tehnologija isključivo za profesionalnu upotrebu. Primjenjuje se kao hidroizolacija ispod asfalta na betonskim i čeličnim konstrukcijama mostova i parkirališta, a također u sustavu završnih hidroizolacijskih premaza na prometnim i ne-prometnim površinama.

Sika je jedini isporučitelj proizvoda za hidroizolaciju i zaštitu kolničkih ploča mostova i antikorozivnu zaštitu, sa ETA 033 Certifikatom i BB A ispitivanjem za strojno prskanu hidroizolacijsku membranu Sikalastic®-841 ST.

www.hrv.sika.com

 

 

 

Materijali

 • Sikalastic® serije 1. Sikalastic® serije 1 uključuje proizvode:
́́ Sikalastic®-1K
́́ Sikalastic®-152
́́ Sikalastic®-156

  Sikalastic® serije 1. Sikalastic® serije 1 uključuje proizvode: ́́ Sikalastic®-1K ́́ ...

 • Sikalastic® serije 2 uključuje proizvod:
́́ Sikalastic®-200W

  Sikalastic® serije 2 uključuje proizvod: ́́ Sikalastic®-200W

 • Sikalastic® serije 4 uključuje proizvod:
́́ Sikalastic®-490T

  Sikalastic® serije 4 uključuje proizvod: ́́ Sikalastic®-490T

 • Sikalastic® serije 5 uključuje proizvod:
́́ Sikalastic®-560

  Sikalastic® serije 5 uključuje proizvod: ́́ Sikalastic®-560

 • Sikalastic® serije 6 uključuje proizvode:
́́ Sikalastic®-601
́́ Sikalastic®-612
́́ Sikalastic®-614
́́ Sikalastic®-621

  Sikalastic® serije 6 uključuje proizvode: ́́ Sikalastic®-601 ́́ Sikalastic®-612 ́́ ...