Ulaz za korisnike

SVJETSKI NAMJEŠTAJ U KOELNU: Zapažen nastup hrvatskih i regionalnih tvrtki

|
Foto: Messe Köln
 
Foto: Messe Köln
Prošla su prva tri dana održavanja najvećeg globalnog sajma namještaja koji se čvrsto etablirao kao vodeći sajam za industriju namještaja i opremanje.

Predstavljaju se najnoviji svjetski trendovi u dizajnu namještaja i interijera za nadolazeću sezonu i svake godine se u Koelnu određuju trendovi i sektor se inspirira za mnoge tržišne inovacije. Hrvatske tvrtke predvodi Prostoria koja izlaže u prestižnom paviljonu 11. Stručnjaci su već prvi dan izdvojili njihov stolac OBLIKANT izrađen od šperploče te stolac BIK od masivnog drva te metalni sustav polica SHTEF koji su dizajnirali poznati arhitekti iz studija 3LHD.

Osim Prostorie zapažen nastup ostvaruju i Dizz Concept te Prima, Spin Valis, Ancona, Mundus Viridis te po prvi put grupacija Florian. Od izlagača iz BIH posebno se ističu Gazzda i MS&WOOD dok je sve pozitivne kritike standardno pokupio Artisan koji izlaze glavninu proizvoda iz slavonskog hrasta, a hrast i masivno drvo su i dalje u fokusu dizajnera i glavnih proizvođača. Upečatljivu ponudu u masivu predstavlja i austrijski Team 7 dok mnogobrojni talijanski izlagači prednjače u predstavljanju trendovskih rješenja.

Sajam je otvoren samo za poslovne posjetitelje, a vikendom se otvara i najširoj publici. IMM Cologne se smatra nezamjenjivim komunikacijskim forumom, važnim pokretačem i kreativnim centrom ideja a izlagači odnosno njihovi predstavljeni noviteti dopiru do ključnih donositelja odluka na globalnoj sceni namještaja. Sajam prate kvalitetne izložbe, konferencije i okrugli stolovi koji nadopunjuju izloženu ponudu namještaja. Očekuje se da će sajam posjetiti oko 125.000 posjetitelja iz 138 zemalja.

HRVATSKI DRVNI KLASTER
Kršnjavoga 1/II, HR-10000, Zagreb
T. +385 1 6329 111
E. info@drvniklaster.hr
W. www.drvniklaster.hr

Thema: 
www.heizungstechnik.de.com
www.bodenbelaege.de.com
www.baumaschinen.de.com
www.fenster-und-tueren.de.com
www.lueftungs-und-klimatechnik.de
www.bad-und-sanitaer.com

www.constructionmachines.info

Materijali