Ulaz za korisnike

TECE u obnovi objekta Villa Margaret

|
Foto: TECE Villa Margaret
 
Foto: TECE Villa Margaret
TECE u objektima

„Premium“ hotel s četiri zvjezdice, Villa Margaret, smješten je u Poratu na otoku Krku. No, sve do završetka sezone 2014. godine ona je zapravo bila pansion. Nakon tri desetljeća uspješnog poslovanja vlasnici su odlučili kako je došlo vrijeme za njezinu obnovu pa su tako u listopadu 2014. godine započeli radovi na njezinoj cjelovitoj renovaciji. Nakon svega sedam mjeseci koliko su trajali radovi, koje je izvodila jedna od vodećih građevinarskih tvrtki u Hrvatskoj, Villa Margaret je u lipnju 2015. godine svoja vrata otvorila kao vrhunski hotel s četiri zvjezdice. Vrhunski opremljene sobe i hotelski apartmani, intima malog obiteljskog hotela, ljubazno osoblje, delicije mediteranske i autohtone kuhinje pripremljene s namirnicama iz vlastitog vrta ono je što krase ovaj hotel.  Pečat tom vrhunskom dojmu dao je i TECE sa svojim tuš kanalicama TECEdrainline, TECEprofil vodokotlićima s aktivacijskim tipkama TECEloop i cijevnim sustavom TECEflex.

TECEdrainline tuš kanalica proizvodi se više od 10 godina, a TECE je vodeći proizvođač tuš kanalica u Europi. U ovom je premium hotelu ugrađena TECEdrainline kanalica od plemenitog čelika s dizajnerskim pokrovom „basic“. Najveća odlika ove tuš kanalice jest što dolazi sa sustavom SealSystem koji jamči potpunu nepropusnost i ispitanu sigurnost prilikom spajanja kompozitnih izolacija.

Uz TECE ugradbene vodokotliće s dvokoličinskim ispiranjem ugrađene su TECEloop aktivacijske tipke u krom sjaj izvedbi. TECE vodokotlić nudi mogućnost podešavanja između 4.5, 6, 7.5 i 9 litara za veliko ispiranje, dok malo ispiranje ostaje konstantno podešeno na 3 litre. Upravo ta fleksibilnost za TECE znači dugotrajnost: vodokotlić se prilagođava u količini kao i pritisku ispiranja svakoj potrebi. Izvanredno svojstvo TECE vodokotlića njegova je univerzalnost. S aktiviranjem odozgo ili sprijeda, s jednokoličinskim ili dvokoličinskim ispiranjem, različitih ugradbenih visina u mokroj ili suhoj ugradnji – za sve primjene koristi se isti vodokotlić. A  k tomu je jedini na tržištu na koji se mogu montirati svi modeli TECE aktivacijskih tipki. Za vodu i grijanje korišten je univerzalni cijevni sustav TECEflex koji je odobren je za sva područja primjene u kućanskoj tehnologiji. TECEflex fitinzi ugrađuju se u milijunskim količina ma diljem svijeta, a sve prema istom principu aksij alne tehnike spajanja koji se nije mijenjao već dvadeset godina: cijev se proširuje i stavlja preko fitinga pri čemu stezna navlaka osigurava spoj. Temeljna tehnologija ostala je nepromijenjena od uvođenja TECEflex-a na tržište.

Za više informacija o TECE asortimanu posjetite našu internetsku stranicu www.tece.hr.

Materijali

  • TECE 1

    TECE 1

  • TECE 2

    TECE 2

  • TECE 3

    TECE 3