Ulaz za korisnike

TECE u rekonstrukciji hotela Bifora Heritage

|
Foto: Hotel Heritage
 
Foto: Hotel Heritage
Nakon 15 mjeseci izvođenja radova na rekonstrukciji hotela koja je tekla pod okom konzervatora jer je objekt zaštićeno kulturno dobro, prije svega nekoliko tjedana na Otoku Čiovu otvoren je Bifora Heritage, hotel s četiri zvjezdice. Hotel se nalazi unutar renesansnog sklopa obitelji Dragač, a prvi zapisi o građevini datiraju iz 13. stoljeća.

S velikim poštovanjem prilazilo se obnovi s idejom zaštite što više izvornoga, od nosivih greda do kamenih zidova koji krase svaku sobu. Korišteni su prirodni materijali u neutralnim tonovima kako bi naglasak ostao na kamenu koji potpuno dominira prostorom. Gotovo sav namještaj hrvatske je proizvodnje, rađen upravo za hotel Bifora Heritage prema nacrtima dizajnerice Ane Perišin Stipoljev.

Kako je zamisao dizajnerice bila da u interijeru soba prevladavaju jednostavne i jasne linije, odabrana je TECEsquare aktivacijska tipka u bijelom staklu s  tipkama od četkanog plemenitog čelika koju krase upravo te karakteristike. Svojim minimalističkim i jasnim dizajnom tipka se optički ne nameće izgledu kupaonice. Vrlo je plosnata pa postoji i mogućnost ugradnje u ravnini zida.

Nadalje su od TECE asortimana proizvoda ugrađeni moduli za suhu ugradnju i TECE ugradbeni vodokotlići sa štednim dvokoličinskim ispiranjem. Posebnost TECE vodokotlića je što svakim velikim ispiranjem možete uštedjeti do 1,5 litre „pitke“ vode čime se, po našoj procjeni, već nakon 2-3 godine vraća uloženi novac.
 
Od instalacija ugrađen je TECElogo cijevni sustav. Glavna odlika sustava TECElogo jest ta da za njegovu instalaciju nisu potrebni alati za prešanje već samo vlastite ruke. To je moguće zahvaljujući utičnom spoju čija je montaža jednostavna i brza pa time štedite vrijeme.  U slučaju da se neispravno sastavi spoj, pomoću posebnog alata moguće ga je rastaviti, a dijelovi pritom ostaju neoštećeni te ih se može ponovno koristiti. Tu mogućnost nudi jedino sustav TECElogo. Budući da je ovaj sustav njemački proizvod, fitinge i cijevi ispitala je Njemačka stručna udruga za plin i vodu [DVGW] i odobreni su za upotrebu kod instalacija pitke vode od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Za više informacija o TECE asortimanu posjetite našu internetsku stranicu www.tece.hr.

Materijali

  • Hotel Heritake Čiovo

    Hotel Heritake Čiovo