Ulaz za korisnike

Tehnika odvodnje

|
TECEdrainline Optimiran za grubu svakodnevnicu na gradilištu
 
TECEdrainline Optimiran za grubu svakodnevnicu na gradilištu
TECEdrainline + TECEdrainpoint S

TECEdrainline - Optimiran za grubu svakodnevnicu na gradilištu

TECE razmišlja o instalateru: modificiran odvod optimiran za ugradnju TECEdrainline tuš kanalice - spojište između odvoda i kanalice, nadograđeno je čvrstim zupcima, kojima se odvod čvrsto zaglavi na kanalici i tako nastaje čvrst i nepropustan spoj. I nakon spoja zupcima, odvod jsei dalje može okretati pa tako instalater može birati smjer priključka. Time TECEdrainline odvodi osiguraju da voda odlazi tamo gdje joj je mjesto, u odvodnu cijev.

TECEdrainpoint S - Nov, posebno stabilan točkasti odvod

Za TECEdrainpoint S točkasti odvod od sada je dostupan i nadogradni element za upotrebu na objektima. Ovratnik je od polimerskog betona - posebno vodonepropustan i čvrst građevni materijal.

U betonski polimerski prsten, promjera 325 mm, ugrađuje se čelična mreža dimenzija 480 x 480 mm. Tako kod ugradnje u estrih nastaje čvrst spoj, otporan na velika opterećenja, kao što je slučaj u javnim ustanovama, primjerice u hotelima ili bolnicama.

Uz pokrov od plemenitog čelika model „Quadratum“, debljine 6 mm, visokoučinkoviti odvod dobiva dizajnersku notu. Naravno, prsten od polimerskog betona opremljena je Seal System univerzalnom prirubnicom.

www.tece.hr

 

Materijali

  • Novi odvod TECEdrainline optimiran za ugradnju.

    Novi odvod TECEdrainline optimiran za ugradnju.

  • Novi odvod za tuš kanalicu
čvrsto se zaglavi, ali i dalje
ostaje okretan

    Novi odvod za tuš kanalicu čvrsto se zaglavi, ali i dalje ostaje okretan