Ulaz za korisnike

Treći REXPO 2014 najveći do sada

|
Treći REXPO 2014 najveći do sada
 
Treći REXPO 2014 najveći do sada
Treći po redu REXPO 2014 održat će se 11. i 12. studenoga u Hypo centru u Zagrebu i bit će najveći i sadržajno najbogatiji dosad. Sudjelovanje su ponovno najavile brojne tvrtke, developeri, investitori, konzultanti, projektanti, građevinari, predstavnici gradova, županija, ministarstava iz Hrvatske i zemalja u regiji, Europske komisije, međunarodnih financijskih institucija te mnogi drugi zainteresirani sudionici investicijskih projekata u regiji.

REXPO 2012 i REXPO 2013 posjetilo je preko 2000 poslovnih ljudi iz tridesetak zemalja. Na oko 2500 m² izlagačkog prostora predstavilo se preko 100 tvrtki, gradova i općina, preko 500 projekata, dok je na REXPO Forumu kroz 30-ak panel diskusija i okruglih stolova stručnu raspravu provelo preko 150 stručnjaka iz različitih područja. Brojni kontakti započeti na REXPO-u rezultirali su uspješnim poslovnim suradnjama.

Budite i vi dio REXPO poslovne priče!

Winston and Strawn, odvjetnički ured, sponzor REXPO panela o JPP-u

Odvjetnički ured Winston and Strawn sponzor je panela o javno-privatnom partnerstvu u   infrastrukturnim investicijama, a njihova predstavnica na panelu bit će gđa Costanza Russo, partner u odvjetničkom uredu sa sjedištem u Londonu.

Winston and Strawn osnovan je prije više od 160 godina, a trenutno broji preko 850 odvjetnika u 18 ureda diljem Europe, Azije i Sjeverne Amerike. Geografska rasprostranjenost njihovih ureda razlog su raznolikosti poslovnih usluga koje pružaju. U poslovima se prilagođavaju individualnim potrebama svojih klijenata, i u privatnom i javnom sektoru. To je i razlog njihovog uspješnog poslovanja.

Costanza Russo stručnjakinja je za međunarodne projekte i financiranje infrastrukturnih projekata, s naglaskom na prometnu infrastrukturu, obnovljive izvore energije te velike nekretninske projekte.

Hospitality Day na REXPO Adriatic

Drugog dana 3. REXPO Adriatic investicijskog sajma održat će se REXPO Hospitality Day, fokusiran na investicije u HTL sektoru (hotels, tourism, leisure). Na tri uzastopna tematska panela istaknuti eksperti iz svjetske hotelske industrije diskutirat će s menadžerima vrhunskih hotelskih brandova, iskusnim investitorima te predstavnicima financijskih i administrativnih institucija. Pored panela, u neformalnom ambijentu, REXPO Hospitality Lounge će pružiti mogućnost za direktne razgovore s ekspertima o aktualnim i budućim HTL investicijskim projektima.

Rezervirajte svoje mjesto za REXPO 2014 već danas!

Iskoristite prisutnost velikog broja vaših potencijalnih poslovnih partnera i prezentirajte svoju tvrtku ili projekt na ovogodišnjem sajmu REXPO. Na vrijeme rezervirajte svoju ulaznicu, izlagački prostor, prostor za prezentaciju ili neki od sponzorskih paketa.

Za sve dodatne informacije i prijedloge javite nam se u REXPO ured na tel: 01 309 8313 ili na rexpo@rexpo.hr l www.rexpo.hr

Materijali