Ulaz za korisnike

Ubrzat ćemo sanaciju deponija Viševac

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 

VIŠKOVO – Odlagalište otpada Viševac ozbiljan je životni problem ne samo ljudi koji žive u njegovoj blizini već i svih građana naše županije.

Svi rokovi za rješavanje ovog problema odavno su već prošli, a sanacija koja je započela trebala bi biti brža i efikasnija, kazao je Nikola Ivaniš predsjednik PGS-a na jučerašnjoj konferenciji za novinare koja je odr-žana u neposrednoj blizini deponija Viševac, naglasivši kako će na predstojećim lokalnim izborima PGS u Viškovu koalirati s HSLS-om i Zelenima. Nositelj koalicijske liste Ivo Rubeša naglasio je kako ogranak PGS-a Viškovo konstantno radi na problemu deponija Viševac, međutim, kako je kazao, ni građani ni PGS nisu zadovoljni brzinom sanacije, te činjenicom da još uvijek ništa nije učinjeno po pitanju sanacije Crne jame koja je već 15 godina zatvorena.

Darijo Vasilić stanje na deponiju ocijenio je katastrofalnim, kazavši kako su uz gradske, i županijske vlasti po tom pitanju poprilično inertne. – Ovo je zadnji trenutak da se deponij Viševac zatvori, sanira i preseli. Našim dolaskom u izvršnu vlast Primorsko-goranske županije sanacija ovog deponija postat će prioritet koji će biti riješen u roku od četiri godine, zaključio je Vasilić. K. D. P Izvor: Novi list www.novilist.hr

Materijali