Ulaz za korisnike

Učinkovita vanjska zaštita od sunca

|
Učinkovita vanjska zaštita od sunca
 
Učinkovita vanjska zaštita od sunca
Postavljanjem žaluzina i roleta (rebrenica) koje imaju transparentnost manju od 20% osobito su pogodne kao vanjska zaštitna oprema protiv neugodnog i neželjenog djelovanja sunca

Postoji i vanjska zaštitna žaluzina otporna na sve vanjske nepogode kod koje su lamele građene od aluminija. Položaj je lamela moguće tako namještati da prema potrebi može spriječiti izravno djelovanje sunčevih zraka, no i istovremeno zahvaljujući efektu refleksije propušta dovoljno svjetlosti u sobu.

Kod roleta postoje isto različite izvedbe i sve one učinkovito štite unutarnje prostorije od snažne sunčeve topline, no kod njih je količinu svjetlosti koja prodire u unutrašnjost moguće samo djelomice regulirati.

Specijalne izvedbe žaluzine i roleta predstavljaju takve oblike koji se nalaze u unutarnjem prostoru između izo-stakala prozora. Ovakve se izvedbe zaštite od sunca pokreću na elektropogon, u cijelosti su zaštićene, čiste, ne trebaju dodatno održavanje niti dodatni prostor ispred i iza prozorskog stakla i jednako su učinkovite u zaštiti od sunca kao i vanjska rješenja.

Zaštita od sunca

Materijali