Ulaz za korisnike

Udarni čekić za lomljenje, s optimalnim omjerom snage i težine

|
Bosch-GSH-7-VC-Professional-2
 
Bosch-GSH-7-VC-Professional-2
Snažan udarni čekić za horizontalnu obradu dlijetom: Bosch GSH 7 VC Professional Udarni čekić za lomljenje, s optimalnim omjerom snage i težine

- Snažan SDS-max čekić, snage 1500 W i 13 J energije jednog udaraca

- Vrlo povoljan omjer snage i težine, zbog čega se postiže mali zamor korisnika

- Male vibracije zahvaljujući optimiziranom udarnom mehanizmu i odvojenim ručkama

Bosch GSH 7 VC Professional je izuzetno snažan, male težine i s dobrim prigušenjem vibracija. Ovaj SDS-max čekić za razbijanje materijala dobiva pogon od elektromotora snage 1500 W, radi s energijom jednog udaraca od 13 J, a težak je samo 8,4 kg. Zahvaljujući svojem optimalnom omjeru snage i težine, GSH 7 VC Professional, oslobađa naprezanja profesionalne majstore, posebno kada izvode otežane radove horizontalne ili nadglavne obrade dlijetom. Pomoću ovog čekića zahtjevni radovi kao što je skidanje starih keramičkih pločica, mogu se izvesti brže i učinkovitije. Sustav prigušenja vibracija također doprinosi udobnoj primjeni ovog čekića: ovaj čekić za lomljenje postiže nisku razinu vibracija od samo 9,5 m/s², zahvaljujući njegovom optimiziranom udarnom mehanizmu, odvojenoj glavnoj i pomoćnoj ručci. Kao rezultat toga dopušteno vrijeme rada s čekićem za svakog korisnika dulje je od dva sata dnevno. U kombinaciji s velikim učinkom uklanjanja materijala od 240 kg betona/h, koji je potvrđen neovisnim ispitivanjima renomiranog instituta SLG Prüf- und Zerti¬fizierungs GmbH i Constant Electronic-om, pomoću čekića za lomljenje GSH 7 VC Professional može se postići stalni radni učinak pod opterećenjem, te se na taj način omogućava brzo napredovanje radova.

Dugi radni vijek trajanja ovog čekića postiže se zahvaljujući njegovoj robusnoj konstrukcijskoj izvedbi

GSH 7 VC Professional udarni čekić za lomljenje postiže dugi radni vijek trajanja zahvaljujući njegovim robusnim metalnim sastavnim elementima i udarnom mehanizmu čekića koji je posebno konstrukcijski izveden i ispitan za radove s dlijetom. Ugrađeni servisni zaslon održavanja već unaprijed pokazuje kada se moraju zamijeniti ugljene četkice.

Tehničke karakteristike ovog čekića dopunjene su regulatorom broja okretaja, koji omogućava podešavanje udarne sile u svrhu prilagodbe slučaju primjene. Ovaj se čekić odlikuje i Vario-Lock sustavom koji omogućava učvršćenje dlijeta u 16 različitih položaja, tako da se može prilagoditi svakoj radnoj situaciji, kao i blokadom uključivanja kojom se postiže njegova udobna i kontinuirana primjena.

Bosch također nudi odgovarajući pribor: “RTec Sharp” SDS-max plosnata dlijeta i “RTec Speed” šiljasta dlijeta posebno su prikladna za radove s dlijetima s udarnim čekićem GSH 7 VC Professional. Ova dlijeta imaju reznu oštricu koja se sama oštri, što im omogućava postizanje konstantnog visokog učinka razbijanja materijala, za njihovog cijelog radnog vijeka trajanja.

GSH 7 VC Professional dostupan je od siječnja 2014. Isporučuje se s bočnom ručkom i “RTec Speed” šiljastim dlijetom, u transportnom kovčegu s dovoljno prostora za pribor.

Tehnički podaci

GSH 7 VC Professional

Nazivna ulazna snaga

1500 W

Energija jednog udarca

13 J

Razina vibracija

9,5 m/s2

Težina

8,4 kg

www.bosch.hr

Materijali