Ulaz za korisnike

Udobnost započinje okretom

|
TECEone - WC s funkcijom bidea
 
TECEone - WC s funkcijom bidea
TECEone - WC s funkcijom bidea

Na prvi pogled izgleda kao obična keramika – ali samo jedan kotačić za podešavanje s lijeve i desne strane keramike, upućuju da ovaj dizajnerski WC ima puno više za ponuditi: potpuno integriranu funkciju bidea.

TECE je tradicionalan bide, uz pomoć moderne tehnologije, integrirao u WC: tako je nastala povoljnija varijanta tuš WC-a, koja ne ovisi o tehničkim „drangulijama“, a u konačnici pruža intimnu higijenu s toplom vodom. Prilikom osmišljavanja izostavljena je upotreba elektronike, pumpe i električnog zagrijavanja vode – a sve u prilog dizajnu i udobnosti korištenja. Higijena u kupaonici može biti tako jednostavna.

Inovativno na TECEone s funkcijom bidea je njegovo dosljedno reduciranje na bitno: ne postoji spremnik za vodu, priključak za struju i bojler, uokolo provučeni kablovi ili cijevi – samo svježa, topla voda koju je moguće regulirati u stupanj. I do pet litara vode u minuti omogućava obilat i topao vodeni mlaz, a potrošnja mu je pritom jednaka štednoj slavini za umivaonik, a pritom pruža daleko veću udobnost pranja od poznatih tuš WC-a s izrazito niskim pritiskom ispiranja.

Cilj dizajnera bio je, korisnu funkciju neupadljivo integrirati u siluetu WC-a: lijevo i desno od sjedišta, vrlo elegantno prilagođeno, nalazi se po jedan regulator pomoću kojeg je intuitivno i primjereno potrebama, moguće podesiti količinu vode (desno) i temperaturu vode (lijevo). Centralno postavljen štap za tuširanje, izlazi iz školjke uz pritisak vode, kada se ta funkcija aktivira okretom regulatora.

Svojim dizajnom TECEone orijentira se na moderan dizajn kupaonice i time se savršeno integrira u ambijent svake kupaonice. TECEone koncipiran je kao potpuno uobičajen WC s dizajnerskim zahtjevima – šlag na vrhu je integrirana funkcija bidea. Viseća zidna keramika dosljedno je svojoj temeljnoj funkciji WC-a, zasjala svojoj obradom i opremom. Keramika je suvremeno bez ruba – time se vrlo brzo i jednostavno čisti. Daska za WC također je ergonomski optimirana, s ugrađenim soft-close sustavom za tiho zatvaranje kao i upravo za tu namjenu razvijeno pričvrsno rješenje za sjedište bez klimanja – za dugotrajno korištenje. TECE ovim proizvodom cilja na široko tržište. Pored dizajna, ovaj proizvod oduševiti će kupce koji žele bolji dizajn uz higijenu, ali do sada nisu pronašli proizvod koji zadovoljava u omjeru cijene i kvalitete.

www.tece.hr

Materijali

  • Vitka linija: TECEone u svom je dizajnu
orijentiran na moderan dizajn kupaonice

    Vitka linija: TECEone u svom je dizajnu orijentiran na moderan dizajn kupaonice

  • Termostatski element za regulaciju
temperature i jačine protoka vode.

    Termostatski element za regulaciju temperature i jačine protoka vode.

  • Štap za tuširanje se izvlači i uvlači na pritisak
vode, okretom desnog regulatora.

    Štap za tuširanje se izvlači i uvlači na pritisak vode, okretom desnog regulatora.