Ulaz za korisnike

Uređenje vrta i krajolika sa stilom i sigurnošću

|
Uređenje vrta i krajolika sa stilom i sigurnošću
 
Uređenje vrta i krajolika sa stilom i sigurnošću
Kreativne i stabilne alternative za nagibe, obale i u uređenju vrta Bavarsko poduzeće FERRONDO važilo je dosada kao specijalist u području zaštitnih zidova od buke. Njihov zaštitni sistem pokazao se kao izrazito inovativan i efektivan.

Ta pametna tehnika kružnih gabiona može se koristiti i za osiguranje nagiba i strmina te nudi kreativna rješenja i za uređenje vrtova i krajolika. Svojstva sistema daju veliku prednost i za ovu vrstu primjene: velika fleksibilnost konstrukcije i oblika, stabilnost te atraktivna, prirodna optika karakteriziraju Ferrondo tehniku.

Harmonijsko povezivanje s prirodom ili optički akcenti

Mnogostruke mogućnosti popunjavanja i rasporeda košara čine kruže gabione fleksibilno uporabljivim instrumentom za svaki oblik uređenja krajolika. Valovi i kutovi izvode se bez problema te se tako mogu integrirati u svaku konfiguraciju terena. Popunjeni zemljom i zelenilom čine simbiozu s prirodnim okolišem ili daju krajoliku cvjetne akcente. Koloritnim varijacijama mogu se realizirati ugodni uzorci i nijansiranja.

Fleksibilni i cjenovno povoljni

Kreative mogućnosti gotovo da nemaju granica, jer sistem nije samo fleksibilan, on zadovoljava i zbog niskih proizvodnih troškova: punjenje gabiona vrši se strojno, umjesto skupim i zahtjevnim manualnim radom. Ukruta kružnih košara nije potrebna jer se zahvaljujući kružnom obliku sami stabiliziraju.

FERRONDO PICCOLO najtraženiji sistem kod privatnih vlasnika u Bavarskoj za uređenja vrta i oblikovanje posjeda. Kod izrade terasa ili na obroncima košare nude kreativnu alternativu zidovima i teglama sa cvijećem.

Gabioni daju izvanredne akcente kod izrade ograda i ograđivanja posjeda. Raspoređeni u formi puža, po istom principu nastaju i spirale trave koji u vrtu bojama privlače poglede.

I vrtna jezera i potoci dobivaju s gabioni-košarama prirodno, a istovremeno i sigurno učvršćivanje obale. Za apsolutne individualce postoji konačno i Ferrondo bistro-stol sa stolcima: kružne košare koje čine bazu za ploču stola i sjedalice od drveta, a prema željama kupaca pune se kamenjem, staklom ili nekim drugim materijalima.

Zaštita od buke za privatna lica

Mnoštvo gabione-sistema ima međutim još jedan dodatni efekt; onaj tko se želi zaštiti od susjednovog posjeda ili od buke frekventne prometnice treba svoje Piccolo-košare napuniti sabijenom zemljom. Na taj način dobije se učinkovita zvučna zaštita, koja nimalo ne zaostaje za onom velikog brata FERRONDO GRANDE.

http://www.ferrondo.de

Materijali