Ulaz za korisnike

Uvjerite se u udobnost podnih i zidnih obloga

|
Uvjerite se u udobnost podnih i zidnih obloga - Foto: epr/teppich-calo.com
 
Uvjerite se u udobnost podnih i zidnih obloga - Foto: epr/teppich-calo.com
Pod najbolje govori o vlasniku doma.Pod je središnje mjesto unutarnjeg uređenja. Na njemu se nalazi najviše dodirnih točaka u cijelom stanu. Kakve su nečije navike, interesi i ukus - sve te informacije možemo isčitati iz poda u njegovu domu.

Kod renoviranja ili uređenja novog doma dobro je uvijek cijelom prostoru dati malo vlastite osobnosti. Ne postoji niti jedan drugi element u unutrašnjosti objekta koji postavlja tako visoke zahtjeve kao što je to pod.

Razlog za to glasi: on mora uvijek dobro izgledati i posjedovati određene osobine, odnosno zadovoljavati kriteriji koji se tako jako razlikuju od čovjeka do čovjeka. Tako će mlada obitelj poželjeti robustan i jednostavan za održavanje.

Student će u svojoj sobi poželjeti jeftiniji i cijenom povoljniji pod. Imućniji vlasnici stanova i kuća težit će za estetskim aspektima kao što su nijanse određene boje i struktura poda.

Imate li u glavi već nekakve planove dobro je tada odgovoriti na sljedeća pitanja koja će nam zasigurno pomoći pri izboru:Želim topal i mekan pod, a ne želim hladne zidove presvući ću ih plutom kao materijalom koji je kao stvoren za to.

Materijali