Ulaz za korisnike

Vrhunski osjetilni doživljaj vode

|
Vrhunski osjetilni doživljaj vode
 
Vrhunski osjetilni doživljaj vode
Talijanska tvrtka Teuco jedan je od vodećih svjetskih proizvođača sanitarija i opreme za kupaonice, a specijalizirana je u proizvodnji hidromasažnih kada, tuševa, sauna te mini bazena

U svom bogatom asortimanu tvrtka Fero-Term d.o.o. nudi ekskluzivne linije kupaonske opreme za opuštanje tvrtke Teuco koje se odlikuju profinjenim dizajnom i vrhunskom kvalitetom čineći svaku kupaonicu oazom užitka.

Talijanska tvrtka Teuco jedan je od vodećih svjetskih proizvođača sanitarija i opreme za kupaonice, a specijalizirana je u proizvodnji hidromasažnih kada, tuševa, sauna te mini bazena.

Teuco proizvodi odlikuju se elegantnom izvedbom, pouzdanošću, sigurnošću i osobitom jednostavnošću uporabe što ih svrstava među najtraženije i najcjenjenije proizvode te vrste u svijetu.

Sauna u vlastita 4 zida

Za opuštanje, smirenje i osvježenje duha i tijela idealan je odlazak u saunu. Boravak u sauni prokrvljuje žile i kapilare, pojačava imunološki sustav, oslobađa tijelo od štetnih tvari i otrova, održava dobro stanje dišnih putova te smanjuje koncentraciju mliječne kiseline u mišićima. Sve to saunu čini izvrsnim lijekom nakon svake intenzivnije tjelesne aktivnosti. Opuštajući učinak saune najbolje je vidljiv koristi li se sauna barem tri puta tjedno, što dovodi do zaključka da je najjednostavnije rješenje imati saunu u kući.

Tvrtka Teuco nudi luksuz vlastite finske saune čime su njezini blagotvorni učinci dostupni svima koji cijene ljepotu življenja. Elegantna izvedba i visoka tehnološka pouzdanost Teuco saune čine apsolutnim imperativom zdravog i kvalitetnog življenja.

Karakteristike Teuco sauna

Malih dimenzija i stilski lako uklopljiva u svaki prostor Teuco sauna ima sve karakteristike profesionalne saune wellness centara. Za maksimalan užitak opuštanja i revitalizacije Teuco sauna sadrži kromoterapiju te mogućnost slušanja muzike putem ugrađenog radija. Njezina se praktičnost očituje i u mogućnosti spajanja s tuš kabinom, a kao vrhunac udobnosti ističe se zagrijavanje tuš kabine toplim zrakom kako bi prelazak iz saune bio što ugodniji.

Teuco sauna ima ugrađen i sigurnosni alarm koji prati temperaturu unutar saune te je automatski isključuje prijeđe li temperatura 60 Celzijevih stupnjeva. Teuco saune jedinstvene su i po ugrađenom filtru koji iz vode za proizvodnju pare filtrira klor, a mogućnost eventualnog kvara svedena je na minimum zahvaljujući sustavu za automatsko održavanje pravilnog rada.

Malih dimenzija i stilski lako uklopljiva u svaki prostor Teuco sauna ima sve karakteristike profesionalne saune wellness centara

Njezina se praktičnost očituje i u mogućnosti spajanja s tuš kabinom, a kao vrhunac udobnosti ističe se zagrijavanje tuš kabine toplim zrakom kako bi prelazak iz saune bio što ugodniji

Izvor: PRO Gradnja

Materijali