Ulaz za korisnike

WC garnitura

|
WC garnitura
 
WC garnitura
Kod garnitura WC četki razlikuje se između stojećih modela i modela koji se pričvrste na zid.
Kod modela koji se pričvršćuju na zid lakše je ispod njih očistiti. Četka se nalazi u određenom razmaku od poda. Posuda u kojoj se četka nalazi može bit otvorena ili zatvorena. Te posude napravljene su od stakla ili plastike.

WC četke

Kod garnitura WC četki razlikuje se između stojećih modela i modela koji se pričvrste na zid. Kod modela koji se pričvršćuju na zid lakše je ispod njih očistiti. Četka se nalazi u određenom razmaku od poda. Posuda u kojoj se četka nalazi može bit otvorena ili zatvorena. Te posude napravljene su od stakla ili plastike.

Za kupaonice u kojima ne smije biti prepreka nude se četke s dužim držačima. Za takve kupaonice posuda u kojoj se nalazi četka je u obliku lijevka, čiji je otvor blago nagnut prema naprijed.

Bitno je pravo mjesto na kojem se postavlja WC garnitura – prije svega u g.n. kupaonicama. Četka mora biti dostupna i osobama s invaliditetom i u invalidskim kolicima.

Držač toalet papira

Držači toaletnog papira jedan su o najvažnijih predmeta u WC-u. Montiraju se pored WC školjke. Nude se u raznim varijantama. Načelno se razlikuju držači toalet papira s poklopcem ili bez. Ima ih od različitog materijala i u različitim bojama. U pravilo harmonično se uklapaju u dizajn određene serije opreme za kupaonicu.

Rukohvati

Rukohvati (ili ručka u kadi) montiraju se direktno u kadi, ukoliko je za to predviđeno mjesto ili u neposrednoj blizini kade na zidu. Jako su bitni prije svega za starije osobe i osobe s invaliditetom jer im olakšavaju ulazak i izlazak iz kade. Prije svega u kupaonici bez prepreka rukohvati su standardna oprema.

Materijali