Ulaz za korisnike

Wienerberger otvorio novi, potpuno automatizirani i robotizirani pogon

|
Wienerberger otvorio novi, potpuno automatizirani i robotizirani pogon
 
Wienerberger otvorio novi, potpuno automatizirani i robotizirani pogon
12. srpnja 2005. – Wienerberger Ilovac d.d. danas otvara potpuno obnovljeni i modernizirani proizvodni pogon u Karlovcu. Tim otvaranjem povećava se kapacitet za preko 50%, na 70 Mio. NF (NF= standardna jedinica za opeku).

 

- Otvaranje novog potpuno automatiziranog i robotiziranog pogona u Karlovcu

 • Povećanje kapaciteta na 70 Mio. NF
 • Novi korak prema jačanju pozicije na tržištu

   

  Wienerberger Ilovac d.d. nastao je kad je Wienerberger Ziegelindustrie AG kupnjom dionica u svibnju 1996., te dokapitalizacijom, postao većinski vlasnik Ciglane Ilovac u Karlovcu. Uz pogon koji je sada potpuno moderniziran, Wienerberger posjeduje još jedan pogon u Karlovcu, te pogon u Đakovu. Wienerberger Ilovac d.d. i u budućnosti planira nove investicije te daljnje širenje tržišta.

  Wienerberger Ilovac d.d. je firma koja veliku pažnju pridaje održivom razvoju, socijalnoj odgovornosti te ekologiji. Osnovne karakteristike Wienerbergera za održivi i profitabilni rast su - decentralizirana struktura, raznolikost i djelovanje kao odgovorni član društva.

   

  Za sve informacije kontaktirati: Željka Rataić, Asistent Uprave T +385 47 694-158 zeljka.rataic@wienerberger.com www.wienerberger.hr

Materijali