Ulaz za korisnike

Wienerberger - Seminar za energetske savjetnike

|
Wienerberger - Seminar za energetske savjetnike
 
Wienerberger - Seminar za energetske savjetnike
Seminar u organizaciji UNDP-a za energetske savjetnike uspješno je završen po 34. puta . Seminar je održan u Karlovcu, sjedištu tvrtke Wienerberger gdje je sudjelovalo 11 djelatnika te tvrtke, tehničke podrške, voditelja prodaje i marketinga sa ciljem nadopunjavanja svojih stručnih znanja posebno iz područja energetske efikasnosti u zgradarstvu

Tečaj pruža konkretna znanja iz arhitekture, građevine, strojarstva i elektrotehnike sa stajališta energetske efikasnosti.

Na taj način djelatnici tvrtke Wienerberger su upotpunili svoja znanja te su spremni za nove poslovne izazove te dodatnu tehničku podršku koja je neophodna u današnjem poslovanju.. Po prvi puta tečaj je organiziran za jednu privatnu proizvođačku tvrtku.

Sudionici tečaja bili su zadovoljni s predavanjima te su zaključili kako sadržaj tečaja u potpunosti ide u prilog njihovom poslovanju koje se bazira na proizvodnji energetski efikasnih proizvoda i rješenja kao što je Porotherm Profi opeka, e4 koncept za gradnju energetski efikasnih kuća.

Na kraju tečaja uslijedila je provjera znanja na temelju koje se dobivaju potvrde o osposobljenosti za posao energetskog savjetnika u zgradarstvu

www.wienerberger.hr

Materijali