Ulaz za korisnike

Wienerberger uspješno izlagao na Sajmu Građenje i opremanje na Zagrebačkom velesajmu

|
Wienerberger uspješno izlagao na Sajmu Građenje i opremanje na Zagrebačkom velesajmu
 
Wienerberger uspješno izlagao na Sajmu Građenje i opremanje na Zagrebačkom velesajmu
Wienerberger uspješno izlagao na Sajmu Građenje i opremanje na Zagrebačkom velesajmu

KARLOVAC, 23.04.2007. – Tvrtka Wienerberger nastavila je tradiciju uspješnog izlaganja na Zagrebačkom velesajmu. Na većem izložbenom prostoru predstavljeni su noviteti tvrtke, te su obavljeni uspješni sastanci i kontakti sa postojećim i novim kupcima, arhitektima, građevinarima i ostalima.

kLIKOM NA IKONU U LIJEVOM KUTU DOLE, MOŽETE PREGLEDATI GALERIJU FOTOGRAFIJA

Uz već postojeće proizvode, tvrtka je na sajmu predstavila dva najnovija proizvoda iz branda POROTHERM, POROTHERM 38 S P + E PLUS i POROTHERM 30 S P + E PLUS, sa izvanrednim karakteristikama koje zadovoljavaju najstrože zahtjeve Tehničkog propisa za zidane konstrukcije i Tehničkog propisa o uštedi energije i zaštite u zgradama.

 

Upravo je proizvod POROTHERM 38 S P + E PLUS od stručnog žirija Zagrebačkog velesajma kojeg su sačinjavali eminentni stručnjaci sa Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta te IGH dobio priznanje „KVALITETAN PROIZVOD“ zbog svojih iznimnih karakteristika (toplinska izolacija, zaštita kod potresa, zvučna izolacija i sl.).

 

Uz priznanje za „KVALITETAN PROIZVOD“, Wienerberger Ilovac d.d. je dobitnik posebnog Priznanja Zagrebačkog velesajma za najvišu razinu ukupnog nastupa. Uz priznanja koja su vrlo važna, tvrtka Wienerberger može se pohvaliti izvrsnim prodajnim rezultatima jer je sklopljeno jako puno poslova, a kao i stručni žiri, kupci su prepoznali novu kvalitetu odnosno nove proizvode POROTHERM 38 i 30 S P+E PLUS te novi brand na tržištu; TERCA klinker opeku za opločavanje i fasade.

 

Wienerberger je uz izlaganje, sudjelovao u nekoliko sponzorstava tijekom održavanja sajma. Tvrtka je sponzorirala dvije dnevne nagrade sa po deset paleta nagrađenog proizvoda POROTHERM 38 S P + E PLUS.

Uz to, tijekom održavanja sajamske priredbe, Agencija za strukovno obrazovanje organizirala je Dane strukovnog obrazovanja pod nazivom „Nove snage hrvatskog gospodarstva“. Wienerberger je sponzorirao natjecanje srednjih strukovnih škola u području graditeljstva.

 

Kao nastavak uspješnog poslovanja, tvrtka i dalje radi na novim proizvodima i usavršavanju postojećih, edukaciji stručnih kadrova u graditeljstvu i arhitekturi, te još boljoj informiranosti šire javnosti o karakteristikama svojih proizvoda, kako bi i u buduće zadržala svoje mjesto na vrhu proizvođača opeke u Hrvatskoj.

 

Za sve informacije kontaktirati:

 

Željka Domjančić, Asistent Marketinga

 

T 047 694-158 M 091 6694-158

 

www.WIENERBERGER.hr.

 

Materijali