Ulaz za korisnike

ZAGREB INVEST 2019

Logo: Ulagačka konferencija ZAGREB INVEST 2019
 
Logo: Ulagačka konferencija ZAGREB INVEST 2019
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na veliku ulagačku konferenciju ZAGREB INVEST 2019, koja će se održati 15. travnja 2019. (ponedjeljak), hotel Westin, Kristalna dvorana (prizemlje).

Hrvatska je najmlađa članica EU-a i raspolaže značajnim poslovnim resursima koje namjerava dodatno mobilizirati u cilju postizanja viših stopa gospodarskog rasta po uzoru na razvijene članice EU-a koje su uspješne u privlačenju investitora i kreiranju pozitivne ulagačke klime. Cilj ove velike ulagačke konferencije je upravo predstavljanje investicijskog potencijala u Republici Hrvatskoj.

ZAGREB INVEST pruža ulagačima mogućnost povezivanja s lokalnim privatnim i institucionalnim partnerima, fondovima, malim/srednjim tvrtkama kao i s velikim korporacijama, regulatorima, odvjetnicima i konzultantima. Kroz interaktivna predavanja, panele i analize od strane važnih poslovnih dionika te individualne sastanke, omogućit će se neposredan kontakt tvrtki i investitora, kao i uvid u trendove na svjetskom i domaćem tržištu.

Konferencija nudi presjek dosadašnjih ulagačkih iskustava i desetine prioritetnih projekta u pripremi, koji se temelje na konkurentnim resursima, uključujući kvalificiranu radnu snagu, dobru prometnu povezanost i ohrabrujuće prognoze rasta.

Programski naglasci:

-       Kako pokrenuti ulagački projekt u Hrvatskoj i kakve stope povrata se mogu očekivati?
-       Koji sektori nude najbolje uvjete i prilike za održivo ulaganje?
-       Kakve su cijene nekretnina, tvornica i industrijske infrastrukture?
-       Pojašnjenje poreznih olakšica i poticaji za ulagače iznad 5 mil. EUR
-       Tko može posredovati u pripremi ulagačkih projekata?
-       Kakve su plaće, tržište radne snage, kvalifikacijska struktura i obrazovni sustav?
             
Posebne mogućnosti: *B2B razgovori s inozemnim investitorima / *Predstavljanje domaćih projekata

Pozivamo Vas da aktivno sudjelujete u razmjeni komercijalnih i tržišnih informacija te uspostavite korisne kontakte i intenzivnu komunikaciju s prisutnim ulagačima i sudionicima konferencije!

*Više detalja dostavljamo u flyeru u prilogu, a za više detalja molimo da kontaktirate na tel. +385 1 6329 111 ili na office@inninvest.eu.

Office - Westin II/209
Krsnjavoga 1, Zagreb, Croatia

T. +385 1 6329 111
F. +385 1 6329 114
E. office@inninvest.eu

www.inninvest.eu

Materijali