Ulaz za korisnike

Zaštita koja odbija vodu

|
Slika 2 - Turistička palača_Split
 
Slika 2 - Turistička palača_Split
Više od 50% problema na zgradama i građevinskim strukturama uzrokovano je vodom i vlagom. Kako bi ih zaštitili, upotrijebite Sikagard® hidrofobne impregnacije.

Hidrofobne impregnacije predstavljaju način zaštite određenog materijala od vode i vlage – sprječavaju prodor vode u njegovu površinu, a moguće ih je koristiti i u novogradnji, i u obnovi postojećih konstrukcija. Sikagard® hidrofobne impregnacije namijenjene su zaštiti fasada, prirodnog i umjetnog kamena, betona, žbuke i opeke, a dolaze u čak nekoliko varijanti, prilagođenih različitim zahtjevima i karakteristikama površine.

Ovisno o tipu proizvoda, Sikagard® impregnacije štite od prodora vode, primjerice Sikagard®-700 S, 703 S, -704 W i -907 W te od algi, mahovine i plijesni, npr. Sikagard® -715 W i -905 W. Radi se o vodoodbojnim i paropropusnim premazima koji su u potpunosti prozirni i nemaju nikakav utjecaj na vanjski izgled objekta koji štite. K tomu, ekološki su prihvatljivi i nemaju nikakav štetan utjecaj na okoliš.

Iako ih je moguće koristiti na različitim podlogama, nanošenje je uvijek vrlo jednostavno – četkom, valjkom ili prskanjem, ovisno o veličini površine. Prije nanošenja, podloga mora biti čvrsta, čista, bez prašine, prljavštine te tragova ulja, masti i starih premaza. Sikagard® impregnacije moguće je nanositi na temperaturama od 5° do 35°C, jednokomponentne su i spremne za upotrebu.

Sikagard® - sigurna zaštita, za sva vremena.

http://hrv.sika.com/hr/solutions_products.html

Materijali

  • Slika-1---Riva_Bol

    Slika-1---Riva_Bol

  • Slika 2 - Turistička palača_Split

    Slika 2 - Turistička palača_Split

  • Slika 3_.Sikagar

    Slika 3_.Sikagar