Ulaz za korisnike

Zavjese s petljicama, moderne zavjese- zastori s petljicama, dekorativne gotove zavjese

|
Zavjese s petljicama, moderne zavjese- zastori s petljicama, dekorativne gotove zavjese
 
Zavjese s petljicama, moderne zavjese- zastori s petljicama, dekorativne gotove zavjese
Dekorativno oblikovanje prozora postiže se modernim zavjesama s petljicama u kombinaciji s kvalitetnim karnišama za zavjese. Naše zavjese s petljicama već su gotove konfekcionirane tako da Vam jedino preostaje raspakirati zavjese i objesiti ih na karnišu.

Najrazličitiji izbor zavjesa s petljicama može se koristiti uz gotovo svaki stil uređenja. Zavjese s petljicama su gotove zavjese koje se trebaju samo objesiti na karnišu i Vaša prozorska dekoracija je gotova. Uz naše zavjese Vaš stambeni prostor postaje individualan ambijent usklađen s Vašim potrebama.

Zavjese i zastori s prstenovima su zavjese za stilsku i harmoničnu dekoraciju prozora

Zavjese s prstenovima vremenom su postale sve omiljenija varijanta dekoracije prozora. Kroz prstenove, koji predstavljaju vrstu učvršćivanja, zavjese dobivaju mogućnost prezentacije ukupnog harmonijskog rezultata. Tu se ne radi samo o stilskom dizajnu, već i o ravnomjernom i usklađenoj optici zavjesa s prstenovima. Tako nastaje harmonična optička slika koja se perfektno uklapa u različite dekorativne stilove odnosno koja perfekcionira dekoraciju interijera.

Zavjese s prstenovima izrađuju se u velikom asortimanu i kvaliteti materijala. Aktualne boje jednako su pogodne kao i dugogodišnje omiljene kombinacije boja. U najnovijoj kolekciji nudimo Vam aktualne trendove u asortimanu zavjesa s prstenovima. Svi zastori s prstenovima odgovaraju visokom nivou kvalitete i perfekcionizma. Prstenovi na našim zavjesima proizvedeni su od metala te optički izvrsno odgovaraju svim bojama i materijalima. Standardne dimenzije zavjesa s prstenovima prilagođene su svim uobičajenim prostornim gabaritima te tako nije potrebno uvijek dosadno mjerenje.

Materijali