Ulaz za korisnike

Zimske radosti na Bjelolasici

|
Foto: Skijaši ponovno na
 
Foto: Skijaši ponovno na "Tintiliniću"
Skijaši ponovno na "Tintiliniću"

Bajkoviti vikend okupan snijegom i snježnim radostima…zvuči primamljivo? Kako prema najavama vremenske prognoze snijeg neće prestati padati, već ovaj vikend možete oživjeti svoju bajku u krajoliku prekrasne, snježne Bjelolasice koja napokon nudi i neke nove sadržaje.

Bjelolasica, koja je mnogima od nas u srcu ostala kao mjesto na kojem smo učinili svoje prve skijaške korake, a nažalost je stala s radom prije više od sedam godina se vraća u novom ruhu i nije li došlo vrijeme da se priča iz davnina zvana Bjelolasica i nastavi. Tim povodom je oživljeno skijaško natjecanje Kup Jasenka nakon čak 7 godina na skijalištu Tintilinić, a koje će se održati 24. veljače 2018. s početkom u 12 sati.

Udruga privatnih iznajmljivača Bjelolasica u suradnji sa Skijaškim klubom Ogulin organizira skijaško natjecanje u veleslalomu te se time obnavlja  tradicionalno natjecanje za skijaše na skijalištu Tintilinić. Svi zainteresirani se mogu prijaviti i sudjelovati.

Sve skijaše, kao i goste očekuju i topli napitci  i besplatan grah nakon utrke.

Osim navedenog, u nedjelju 25.2. Skijaški klub Ogulin organizira utrku paralel slalom na svom skijalištu u Vučićima. Zanimljivost ove utrke je da dva natjecatelja startaju istodobno. Kategorije za sve uzraste, posebno odrasle jel je utrka jako atraktivna. Prijave za utrku su do 14:00 h, a u 14:15 h počinje start utrke.

Naravno, nije nužno natjecanje kako biste uživali u zimskoj idili, svoju zimsku priču na Bjelolasici doživite u ugodnoj atmosferi u nekoj od kuća za odmor i apartmana koji su kompletno opremljeni  za uživanje u zimskom krajoliku. Vaši domaćini će se potruditi da se osjećate upravo onako kako ste i zamišljali Vaš odmor u snježnoj idili.

Stoga su upravo za sve posjetitelje tijekom vikenda u periodu 23.2.-25.2. pripremili poseban akcijski aranžman po posebno osmišljenim cijenama za ovu prigodu.

Pozitivna atmosfera i vikend prepun opuštanja od uzavrele gradske vreve u prelijepom prirodnom okruženju Bjelolasice su zagarantirani.

Informacije i hodogram natjecanja bit će objavljivane na Facebook stranici Udruge privatnih iznajmljivaca Bjelolasica, web stranici: http://udruga-bjelolasica.com te na Facebooku Ski klub Ogulin, kao i na njihovoj web stranici.

Obnovite sjećanje na nekada doživljene zimske radosti na Bjelolasici i stvorite nove uspomene s vama dragim osobama.

Svi ste dobrodošli!!

Materijali