Ulaz za korisnike

Dekoraterski radovi

Dekoraterski radovi

Pod pojmom dekoraterstvo prostora podrazumijevamo poduzeće koje se specijaliziralo u opremanju stambenog prostora. Područje djelovanja dekoratera prostora obuhvaća sve elemente stambenog prostora pa su tako ponuđeni različiti elementi kao što su zavjese, dekoracije, podnice i ostali elementi.

Glavna ponuda dekoratera prostora se sastoji od zavjesa i pripadajućeg tapeciranog namještaja i dodatne opreme kako bi soba mogla biti opremljena u stilu. Posao dekoratera prostora nije samo savjetovanje nego i ugradnja odabranih elemenata kako bi se ponuda mogla pregledati kao visokokvalitetni paket dekoracija.

Mnogi dekorateri prostora pokušavaju ponuditi visoku razinu kvalitete i usluge, što uključuje primjerice posudbu opsežnog kataloga uzoraka kako bi klijenti mogli u miru odabrati boju i stil i kako se ne bi trebali odlučiti za to u roku od par minuta. Mnogi dekorateri prostora surađuju s drugim dekoraterima kako bi primjerice mogli odabrati i ugraditi odgovarajući namještaj i podnicu. Foto: massivum.de